Dialog incredibil între un soldat rus care a jefuit o casă din Ucraina și soția lui: „Am furat niște produse cosmetice pentru tine de aici. Adidașii sunt de damă, sunt de firmă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 31 martie 2022, 13:51

Un soldat rus care a furat mai multe bunuri dintr-o casă din Ucraina a avut o discuție telefonică de necrezut cu soția lui.

Într-o discuție telefonică avută cu soția lui, un soldat rus pe nume Andrei, aflat în Ucraina, s-a lăudat că a furat produse cosmetice, adidași de marcă și tricouri de calitate dintr-o casă ucraineană, după cum arată Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU).

Totodată, soția lui a cerut soldatului să fure și un laptop, precum și un echipament sportiv, după cum relatează Ukrainska Pravda. Informațiile furnizate de SBU arată că soldatul i-a spus soției sale că locuitorii casei jefuite de el trebuie să fi trăit foarte bine, menționând renovări frumoase, lucruri de calitate și existența unei saune.

Citește și: Reacția rușilor la dispariția Instagram din Rusia: „Am creat Grustnogram pentru a ne întrista împreună și pentru a ne sprijini reciproc”

Citește și: Cum crede o profesoară de istorie din SUA că se va termina războiul dintre Rusia și Ucraina: „Istoria nu se repetă. Rimează, dar nu ia niciodată exact aceeași formă”

Citește și: Ce spun oficialii din Rusia despre negocierile de pace cu Ucraina: „Nu putem spune că există ceva promițător, nicio evoluție considerabilă”

Citește și: Volodimir Zelenski va vorbi în Parlamentul României 

Iată cum a decurs conversația dintre cei doi:

Andrei: Am furat niște produse cosmetice pentru tine de aici. Adidașii sunt de damă, sunt de firmă, totul este așa. Mărimea 38. Sunt în general cool. Totul este de bună calitate, toate hainele. Da, toată lumea trage saci de aici, aș fi avut ocazia să iau și laptopul.

Soția: Sofia va merge la școală și are nevoie și de laptop, la naiba.

Andrei: Ei bine, aici locuiește o familie de sportivi, am luat suplimente scumpe, tricouri noi de fotbal și tricouri de hochei.

Soția: Păi, ia, ia totul, Andrei, că mai ai nevoie de tricouri.

Andrei: Mi-am mai luat și pantalonii scurți. Sunt lucruri bune aici, desigur. Am fost șocat când am intrat în cameră.

Soția: Ghici cum au trăit – da? Și cum trăim noi. Pentru asta se luptă…

Andrei: Casa este pur și simplu minunată. Este acoperită cu piatră, mobilierul este din răchită. Ne aburim în saună pentru a doua zi.

Soția: Oh, nu-ți face griji. Trebuia să imi iei un echipament sportiv frumos.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!