Sfaturile lui Tom Hanks pentru o căsnicie de durată

Căsniciile la Hollywood sunt printre cele mai fragile căsnicii din lume.

Unele căsnicii durează câteva ore (vezi Britney Spears), iar în alte cazuri vedetele reușesc să atingă un număr destul de mare de căsnicii nereușite (Elizabeth Taylor este exemplul perfect cu 8 căsnicii).

Sunt câteva excepții când vorbim de căsnicii la Hollywood. Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson care sunt căsătoriți de 28 de ani, par la fel de îndrăgostiți ca atunci când erau tineri. Dragostea dintre cei doi este una reală, bazată pe respect reciproc și dragoste.

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on

Hanks a fost întrebat de curând care este secretul lui pentru o relație de durată, Tom a fost foarte deschis și a spus că “Pur și simplu ne placem”. Afecțiunea reală este secretul căsniciei dintre Tom Hanks și Rita Wilson. Hanks a mai declarat că de abia așteaptă să ajungă acasă, la sfârșitul zilei să o vadă pe soția sa și crede că și soția sa simte la fel.

 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on

 

Sfatul lui Hanks, deși simplu rezumă orice consilier pe probleme maritale ar spune. Tot ce contează într-o relație este ca cei doi parteneri să se bucure unul de celălalt.

 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on

 

Frumusețea dispare cu timpul, atracția poate avea suișuri și coborâșuri. Tom Hanks ne spune că dacă îți apreciezi cu adevărat partenerul de viață, veți reuși să treceți împreună peste toate problemele.

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on

Sursa foto Northfoto/ Marco Ravagli / Barcroft Images

Citește și Momente speciale! Vedetele şi părinţii lor, împreună în aceleaşi filme

Citește și Învață cum să ai o relație perfectă de la cel mai solid cuplu de la Hollywood

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Relaţii
Vă recomandăm: