Învață cum să ai o relație perfectă de la cel mai solid cuplu de la Hollywood

Ryan Reynolds și Blake Lively formează cel mai solid cuplu de la Hollywood, iar cei doi au o poveste de dragoste foarte asemănătoare cu scenariul filmului “When Harry met Sally”. Cei doi s-au împrietenit pe platourile de filmare pentru Green Lantern. O dată au ieșit la o întâlnire dublă, fiecare cu alt partner și atunci și-au dat seama că s-au îndrăgostit.

Cei doi sunt căsătoriți de aproape cinci ani și au două fetițe.

A photo posted by Eliana.. 💚 (@elia_na22) on

 

Iată care sunt secretele celui mai solid cuplu de la Hollywood, Ryan Reynolds și Blake Lively

  • Prietenia

Cei doi aveau o relație foarte frumoasă de prietenie înainte ca relația să se transforme într-una de dragoste. Chiar Blake a declarat că “prietenia este secretul fericirii”.

Cei doi pun prietenia mai presus de căsnicie. Dacă sunt prieteni buni, e ușor să rămână parteneri de viață.

  • Privitul în ochi

Ryan Reynolds și Blake Lively au fost fotografiați destul de des pe covorul roșu, de cele mai multe ori par că nu sunt acolo, ci undeva împreună, separați de lume. Se privesc mereu ochi-n-ochi.

Există studii care au arătat că partenerii care se privesc des în ochi ajung să dezvolte o legătură emoțională mult mai puternică față de cei care nu au acest obicei.

  • Mândria

Invidia nu are ce căuta într-o relație. Blake și Ryan se sprijină reciproc de fiecare dată și folosesc mereu cuvântul “noi”.

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on

  • Prețuitul timpului împreună

Blake Lively și Ryan Reynold sunt cunoscuți pentru faptul că iubesc să petreacă fiecare moment liber împreună cu familia lor. Când sunt împreună, limbajul corpului lor le trădează dragostea pe care o simt unul pentru celălalt.

  • Atingerile

Cei doi actori sunt conectați atât emoțional cât și fizic, se poate observa din toate pozele în care apar împreună. Pur și simplu nu pot sta departe unul de celălalt.

Sursa foto Northfoto

Citește și Blake Lively şi Ryan Reynolds, surprinşi împreună la plajă!

Citește și Ce nume ciudate au ales vedetele pentru copiii lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Relaţii
Vă recomandăm: