Tom Hanks

Născut pe 9 iulie 1956 în Califonia, USA, Tom a crescut într-o famile foarte atipică. Părinţii lui militau pentru legea disoluţiei căsătoriei. Prin urmare, Tom a călătorit mult
şi a avut o mulţime de familii “vitrege”. A început să oace în facultate, în 1980 obţănând primul lui rol, într-un serial de televiziune.

A căştigat Oscarul de două ori: o dată pentru “Philadelphia”, unde juca rolul unui homesexual bolnav de SIDA şi încă o dată pentru “Forest Gump”, unde îl juca pe cel care avea să devină un adevărat simbol al Americii. “Big”, “Salvaţi soldatul Ryan” sau “Cast Away” i-au adus alte nominalizări la Oscar, dar a jucat şi în filme romantice  precum “Sleeplees in Seattle”, “You’ve got mail” sau “Terminalul”. A fost căsătorit de două ori, cu fiecare dintre soţii având doi copii.

Despre meseria sa, Tom spunea: “Iubesc ceea ce fac, e cea mai tare meserie din lume, dar trebuie să supravieţuieşti unei mulţimi de atenţie pe care nu o meriţi de fapt şi să trăieşti la înălţimea responsabilităţilor tale profesionale. Întotdeauna încerc să echilibrez asta cu ceea ce e cu adevărat important.”

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: