Tom Hanks

Născut pe 9 iulie 1956 în Califonia, USA, Tom a crescut într-o famile foarte atipică. Părinţii lui militau pentru legea disoluţiei căsătoriei. Prin urmare, Tom a călătorit mult
şi a avut o mulţime de familii “vitrege”. A început să oace în facultate, în 1980 obţănând primul lui rol, într-un serial de televiziune.

A căştigat Oscarul de două ori: o dată pentru “Philadelphia”, unde juca rolul unui homesexual bolnav de SIDA şi încă o dată pentru “Forest Gump”, unde îl juca pe cel care avea să devină un adevărat simbol al Americii. “Big”, “Salvaţi soldatul Ryan” sau “Cast Away” i-au adus alte nominalizări la Oscar, dar a jucat şi în filme romantice  precum “Sleeplees in Seattle”, “You’ve got mail” sau “Terminalul”. A fost căsătorit de două ori, cu fiecare dintre soţii având doi copii.

Despre meseria sa, Tom spunea: “Iubesc ceea ce fac, e cea mai tare meserie din lume, dar trebuie să supravieţuieşti unei mulţimi de atenţie pe care nu o meriţi de fapt şi să trăieşti la înălţimea responsabilităţilor tale profesionale. Întotdeauna încerc să echilibrez asta cu ceea ce e cu adevărat important.”

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei
Vă recomandăm: