Serena Williams a fost la un pas de moarte. Soțul său a făcut dezvăluirea

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 11 iulie 2018, 15:54
Serena Williams, 36 de ani, și soțul său, fondatorul Reddit, Alexis Ohanian, 35 de ani, se bucură din plin de viața de familie, cu atât mai mult cu cât sunt părinții unei minunate fetițe, Alexis Olympia, care a venit pe lume pe 1 septembrie anul trecut.

Soțul Serenei, Alexis, a făcut mărturisiri inedite din mariajul celor doi într-un interviu acordat pentru  ”The Times” și a oferit publicului ocazia să vadă o altă față a tenismenei: ”Suntem diferiţi în multe feluri, ceea ce e de ajutor, pentru că învăţăm lucruri unul de la celălalt. Există însă un set de valori pe care le împărţim: etica muncii şi competitivitatea. Eu credeam despre mine că sunt cea mai muncitoare persoană de pe planetă, în cea mai epuizantă industrie, dar uitându-mă la soţia mea îmi dau seama că m-am înşelat. Văd la ce presiune este supusă şi se descurcă extraordinar. Ea duce etica muncii la un alt nivel”.

Serena Williams alături de fetița sa, Alexis Olympia

De asemenea, acesta a declarat că Serena Williams a fost la un pas să moară după ce a născut: ”Ea este în stare să se trezească în zori să se antreneze, sau să lucreze duminica la linia ei de haine. Niciodată nu i-am reproşat, niciodată nu ne-am certat din acestă cauză, pentru că amândoi vrem să fim cei mai buni în ceea ce facem. Să nu uităm că ea a fost la un pas de moarte după ce a născut, iar câteva luni a fost foarte slăbită. Aşa că privind la ce s-a întâmplat cu mai puţin de un an în urmă şi văzând-o acum la ce nivel concurează, e ceva fenomenal.

Citește și – Ce a declarat Adam Levine despre performațele sexuale ale Mariei Sharapova

Citește și – Scrisoarea lui Meghan Markle pentru o colegă de clasă

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!