Secrete şi trucuri ale oamenilor sănătoşi. Cum să nu te îmbolnăveşti

De Diana Zagrean pe

Unii oameni par să nu se îmbolnăvească niciodată şi, în timp ce tu te plimbi cu nasul în batistă între medicul de familie şi farmacie, ei umblă fără căciulă în cap şi se simt minunat. Iată câteva secrete şi trucuri ale oamenilor sănătoşi. Cum să nu te îmbolnăveşti şi să te simţi bine, indiferent de anotimp.

Alternează apa caldă cu apa rece când faci duş

Duşurile reci îmbunătăţesc circulaţia, textura pielii, activează sistemul imunitar şi revigorează întregul organism.
Potrivit unui studiu recent al Universităţii din Berlin, un duş cu apă rece de câteva minute stimulează secreţia de glutationă, un antioxidant produs de propriul corp, care îţi dă o stare de bine.

Mănâncă usturoi, nu te fandosi, ca să fii sănătos

Multă lume evită usturoiul şi ceapa curde pentru că se tem de mirosurile neplăcute, dar usturoiul este foarte sănătos pentru organismul uman.
Usturoiul reduce colesterolul, ajută corpul să scape de infecţiile cu stafilococ şi este un antioxidant extrem de puternic.
Studii recente arată că oamenii care mănâncă usturoi regulat reduc la jumătate numărul de zile zăcute la pat atunci când răcesc. Nu vă fandosiţi şi consumaţi usturoi proaspăt, nu suplimente, deoarece procesul de producţie a extractelor poate reduce numărul de substanţe bune pentru organism.
Citeşte mai departe şi vezi ce alte trucuri pentru sănătate te ajută să te imunizezi, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2