Reţetă naturală pentru poftă de mâncare

De Geo Berciu, pe

Apetitul scăzut sau lipsa poftei de mâncare devine o problemă dacă persistă mai mult timp, dar înainte de a te îngrijora poţi încerca un remediu natural, cunoscut din bătrâni, care are la bază busuiocul.
Renumit pentru aroma sa proaspătă şi naturală, busuiocul este agreat de gurmanzi şi cunoscut pentru proprietăţile sale terapeutice şi pentru beneficiile sale pentru sănătate. Una dintre reţetele care îl include este recomandată pentru lipsa apetitului.
Reţetă naturală pentru poftă de mâncare

Pentru prepararea reţetei, avem nevoie de o sticlă de vin roşu, producţie naturală, miere şi busuioc. Vinul tonifiant cu busuioc se prepară din doi pumni de frunze de busuioc, bine spălate şi tocate mărunt. Depozitate într-un flacon, peste acestea se toarnă un litru de vin roşu şi o lingură de miere, apoi se lasă la macerat timp de până la şapte zile.
Reţetă naturală pentru poftă de mâncare

Filtraţi vinul pentru a scăpa de frunzele tocate mărunt şi depozitaţi-l într-un recipient bine izolat. Substanţa obţinută este un medicament natural pentru cei fără poftă de mâncare. Adulţii pot folosi până la 100 de mililitri de vin cu busuioc, cu 30 de minute înainte de masă. Copiilor nu este indicat să li se administreze mai mult de o linguriţă înainte de masă.
Reţetă naturală pentru poftă de mâncare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!