(P) Michele Boiron a vizitat România

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 10 octombrie 2016, 17:23
Michèle Boiron, fiica unuia dintre fondatorii Laboratoarelor BOIRON, s-a aflat în perioada 27-30 Septembrie in România. Personalitate cu notorietate internaţională în domeniul farmaceutic, autor de volume de specialitate şi farmacist, Michèle Boiron a susţinut o conferinţă dedicată publicului larg.

Cu această ocazie, domnia sa a anunţat şi lansarea oficială pentru publicul specialist din România a volumului: „Homeopatie. Dosarele expertului – Pediatrie”. La evenimentul la care au răspuns „Prezent!” un număr generos de invitaţi, Michèle Boiron a îndemnat la sănătate şi viaţă sănătoasă, a marcat pasaje din istoria vastă a grupului BOIRON şi s-a bucurat de curiozităţile audienţei.

De asemenea, doamna Michèle Boiron a participat în perioada 29 Septembrie 2016 – 30 Septembrie 2016 la Congresul Naţional de Farmacie, ediţia a XVI-a a cărui temă este „Farmacia – centru al interdisciplinarităţii ştiinţelor vieţii”, eveniment dedicat farmaciştilor din România şi care a reunit atât specialişti cu înaltă calificare în domeniul medical şi farmaceutic, profesionişti ai practicii din domeniul sănătăţii, precum şi practicieni cu o largă recunoaştere naţională şi internaţională.

Laboratorul BOIRON se bucură de prezență în 59 de țări, inclusiv 18 filiale, 30 întreprinderi.

 

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!