Fii în formă ca Rihanna cu un singur exerciţiu pe zi!

De Erika Chivu pe

Rihanna a trebuit să fie în formă maximă pentru rolul din „Battleship”. Antrenorul ei ne spune care este cel mai bune exerciţiu dacă vrei să fii perfectă ca ea.

În timpul filmărilor pentru „Battleship”, Rihanna s-a antrenat cu Jacqueline Carrizosa, care a fost ofiţer în armata SUA. Ea i-a arătat artistei care e singurul exerciţiu pe care trebuie să-l facă în fiecare zi ca să arate perfect.

Acum îl poţi face şi tu chiar acasă la tine. Nu ai nevoie nici de haltere, nici de alte echipamente speciale sau de spaţiu mare. În numai 2 metri pătraţi, zte poţi antrena ca vedetele de la Hollywood.

Exerciţiul pe care îl face Rihanna se numeşte „flotare în opt paşi” şi este foarte folosit pentru natrenamentul soldaţilor din SUA fiindcă e eficient, uşor de făcut şi lucrează toate grupele mari de muşchi. În acelaşi timp este un foarte bun exerciţiu cardio. Vei fi slabă şi tonifiată în numai cîteva săptămâni.

Cum se fac flotările în opt paşi

1. Stai în picioare

2. Te ghemuieşti cu mâinile pe sol

3. Împingi picioarele în spate, amaândouă deodată, până ajungi într-o poziţie normală de flotări.

4. Faci o flotare.

5. Revii în potiţia cu braţele întinse.

6. Din săritură, depărtezi picioarele.

7. Apropii din nou picioarele.

8. Aduci picioarele lângă mâini, ca în poziţia 2.

Apoi te ridici şi o iei de la capăt. Ideal ar fi să faci 20 de repetări, dar poţi începe cu cinci sau şase, în funcţie de forma ta fizică.

Fii în formă ca Rihanna cu un singur exerciţiu pe zi!

Foto: Northfoto, Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro