Dr. Florin Juravle îţi răspunde la întrebări! Astăzi vorbim despre abdominoplastie!

De Avantaje.ro, pe

Te-ai gândit vreodată să apelezi la chirurgie estetică? Dacă da, în fiecare marţi, după ora 17.00, pe Avantaje.ro, Dr. Florin Daniel Juravle îţi răspunde la întrebări! Astăzi vorbim despre abdominoplastie!
Abdominoplastia este o intervenţie chirurgicală de îndepărtare a excesului de piele şi grăsime de pe abdomen, iar uneori implică şi procedee de tonifiere a muşchilor abdominali.
O dietă sănătoasă sau un program de exerciţii fizice sunt uneori insuficiente pentru a elimina acumulările de grasime şi ,,pielea căzută,, din zona abdominală, de aceea multe persoane apleleză la abdominoplastie.
Abdominoplastia poate să fie totală sau parţială. În cursul abdominoplastiei parţiale sunt remodelate şi mobilizate doar ţesuturile abdominale mai jos de ombilic, acesta rămânând pe loc.
Se poate asocia eventual cu lipoaspiaţie la nivelul abdomenului superior şi/sau flancuri.
Dacă există însă o laxitate exagerată şi la nivelul tegumentelor abdomenului superior (deasupra de ombilic) este nevoie de o corecţie totală la nivelul abdomenului-abdominoplastie totală.
În cazul abdominoplastiei totale vor trebui mobilizate şi ţesuturile de mai sus de ombilic, iar acesta trebuie repoziţionat.
Vezi continuarea pe avantaje.ro! CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro