Diete de vedete. Cum slăbesc femeile celebre

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 februarie 2022, 16:58

Dietele de vedete sunt de obicei prea drastice sau prea complicate pentru noi, femeile de rând. Însă există şi celebrităţi care adoptă diete sănătoase, eficiente şi uşor de ţinut. Iată despre ce e vorba!
Vedetele au nevoie de schimbări drastice într-un timp foarte scurt ca să „încapă” în vreo rochie mulată sau să intre în pielea vreunui personaj de film. Aşa că dietele de vedete sunt în general aproape imposibil de ţinut pentru noi, femeile obişnuite. Dar există şi vedete care nu caută neapărat soluţii minune şi preferă să ţină diete sănătoase, chiar dacă aşteaptă mai mult timp rezultatele.

Dietă de vedetă: Jennifer Aniston slăbeşte cu legume

Jennifer Aniston a slăbit recent câteva kilograme ca să joace rolul unei dansatoare în filmul „We’re the Millers”. Desigur, nu era deloc grăsuţă, dar a vrut să arate perfect fiindcă trebuia să se dezbrace în lenjerie intimă. Dieta a fost una sănătoasă pe care o poate ţine oricine, şi a constat în multe legume şi proteine. La fiecare masă, Jen avea grijă să umple trei sferturi de farfurie cu legume şi un sfert cu ouă, carne, branză slabă, peşte sau o altă sursă de proteine. Este o idee foarte bună pentru că astfel corpul tău primeşte proteinele de care are nevoie, iar cantitatea mare de legume îţi ţine de foame fără să-ţi aducă prea multe calorii.
jennifer aniston

Dietă de vedetă: Katy Perry Slăbeşte cu ciuperci

Atunci când simte nevoia să mai dea jos câteva kilograme, Katy Perry, adoptă o dietă simplă timp de 14 zile: la una din cele trei mese ale zilei trebuie să mănânci doar ciuperci. Acestea sunt bogate în proteine, fibre şi au puţine calorii. O masă zilnică formată doar din ciuperci te ajută să reduci numărul total de calorii consumate, contribuie la sănătatea digestivă şi previne constipaţia şi în plus te ajută să te saturi cu o cantitate mai mică de mâncare.
katy perry

Dietă de vedetă: Gwyneth Paltrow face mult sport

Gwyneth Paltrow arată impecabil la cei 40 de ani ai săi, iar când a fost întrebată care e secretul, a spus că nu există nicio soluţie miraculoasă, ci doar foarte multă muncă. Vedetei îi place să mănânce şi nu vrea să renunţe la alimentele ei preferate. În schimb, face tot posibilul să ardă excesul de calorii prin sport. „Fac sport cel puţin o oră şi jumătate, cinci zile pe săptămână. Nu e nicio magie, nu e praf de zână, nu e vorba de gene bune„, a declarat Gwyneth Paltrow într-un interviu.

Alte sfaturi de dietă de la vedete

– Rihanna ne sfătuieşte să nu mai căutăm soluţii şi diete miraculoase. Ea crede că singura modalitate de a slăbi este combinaţia între sport şi o alimentaţie sănătoasă cu multe fructe şi legume.
– Când îi este poftă de ceva dulce, Demi Moore mănâncă felii de măr cu unt de arahide sau fructe de pădure cu iaurt.
– Jennifer Garner ne sfătuieşte să avem răbdare şi să nu ne grăbim. După ultima sarcină, i-a luat şase luni să revină la silueta ei subţire. Nu s-a înfometat, dar a renunţaz la carbohidraţi şu dulciuri în favoarea legumelor şi alimentelor cu proteine.
– Beyonce alungă senzaţia de foame cu multă apă, iar când apa nu mai este de ajuns, ea alege o supă de legume care contribuie la hidratarea organismului şi taie foamea cu numai câteva zeci de calorii. Este una din cele mai eficiente diete de vedetă.
gwyneth paltrow

Esti interesata de diete? Vezi ce este dieta flexitariana si ce beneficii aduce!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!