Ai retenție de apă? În trei zile scapi de probleme cu această dietă

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 10 mai 2021, 10:08
Multe dintre femeile care se luptă cu kilogramele se confruntă, suplimentar, și cu problema retenției de apă. Celebra vorbă: ”Mă îngraș și dacă beau un pahar cu apă” nu este o glumă, este cât se poate de adevărată.

Vă prezentăm un regim de detoxifiere, care durează trei zile, și datorită căruia nu veți elimina doar toxinele din organism, ci și apa în exces care se adună în țesuturi. De asemenea, în urma acestei diete veți dori să vă schimbați și regimul alimentar, pentru că pofta pentru alimentele procesate vă va fi inhibată.

Pregătirea

Cu două zile înainte să începeți acest regim este indicat să renunțați la produsele lactatel, care se digerează destul de greu și pot împiedica tratamentul de detoxifiere. De asemenea, și organismul vostru se va curăța de toxinele conținute de produsele lactate. Cu o seară înainte trebuie să beți un ceai laxativ, pentru ca sistemul digestiv să fie curățat: intestinele și colonul trebuie să fie curate când deramați tratamentul.

Începerea tratamentului

În dimineața primei zilei a tratamentului preparați o băutură din sucul de la 2 lămâi și jumătate de cană de apă. Consumați preparatul în loc de micul dejun. Această băutură va ajuta a digerarea alimentelor alcaline care, pe de altă parte, vă vor ajuta plămânii să se regenereze.

În cea de-a doua zi poți să alternezi cu sucul de grapefruit, atunci când iei micul dejun. Trebuie să bei un pahar și jumătate de suc de grapefruit. Dacă ți se pare că e prea amar grapefruitul, puteți să-l înlocuiți cu suc de ananas sau să îl diluați cu apă. Ambele sucuri, de grapefruit și de ananas, sunt bogate în antioxidanți, benefici în curele de detoxifiere.

Între micul dejun și prânz, beți un pahar până la un pahar și jumătate de suc de morcovi. Acest suc ajută la alcalinizarea sângelui în timpul tratamentului de detoxifiere.

Pregătiți un suc bogat în potasiu, care să conțină țelină, pătrunjel, alge marine, morcovi, spanac. Beți un pahar și jumătate din acest suc în timpul prânzului.

Seara pregătiți un ceai din ghimbir, măceșe și izmă, diuretic și bun totodată pentru detoxifierea plămânilor, datorită faptului că ajută la eliminarea mucusului.

Înainte de culcare beți 340 de mililitri de suc de merișoare. Bacteriile din organism vor fi eliminate și nu vă veți mai confrunta cu probleme, cum ar fi infecții la nivelul plămânilor. Merișoarele sunt un puternic antioxidant, extrem de benefice pentru detoxifierea sanguină și a urinei.

În cea de-a treia zi repetă tratamentul din cea de-a doua zi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!