5 metode rapide prin scapi de migrene

De Adina Radu, pe

Migrenele sunt cele mai frecvente afecțiuni ale secolului 21. Cauzele lor sunt diverse, de la stres, oboseală, răceli frecvente până la ochelarii nepotriviți.

Cele mai eficiente remedii antimigrene sunt medicamentele antinflamatoare. Din păcate, cele mai eficiente nu sunt și cele mai sănătoase. Noi avem cinci remedii sănătoase pentru a elimina durerile cauzate de migrene.

Cafeaua

O cafea tare (de preferat espresso) în care ai stors jumătate de lămâie poate fi un remediu foarte bun atunci când suferi de o migrenă la locul de muncă.

Sunătoarea

Fă un decoct de sunătoare din o lingură de flori de sunătoare și 250 de ml apă caldă. Lasă la infuzat 15 minute și strecoară. Se recomandă trei astfel de căni pe zi.

Menta

Fierbe jumătate de litru de apă și adaugă o lingură de frunze uscate de mentă. Lasă la infuzat o jumătate de oră și bea o cană de ceai de trei ori pe zi.

Merele

Un suc de mere din trei mere acre împreună cu o lingură de miere poate fi consumat pe stomacul gol. Merele au proprietatea de a preveni durerile de cap puternice.

Gingko biloba

Frunzele de Gingko îmbunătățesc circulația sângelui și, astfel creierul este mult mai bine oxigenat. Există și diverse suplimente pe care le poți lua la indicația medicului de familie.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!