REŢETE: Păstrăv la grătar cu rozmarin

Invata sa prepari un pastrav la gratar cu rozmarin, cimbru si rosii cherry.
► Ingrediente
►4 bucăţi păstrăv
►o rămurică cimbru
►o rămurică rozmarin
►o lămâie
►4 foi dafin
►4 linguri ulei
►sare
Pentru garnitură:
►2 cepe roşii mici
►4 roşii cherry
►400 g fasole verde congelată
►o legătură pătrunjel
►25 g unt
Încearcă şi reţeta noastră de risotto cu păstrăv

► Preparare:
1. Fasolea se decongelează şi se lasă la scurs. Peştele se curăţă, se spală şi se şterge. Se presară cu sare la interior şi în fiecare se pune câte o foaie de dafin, o felie de lămâie, puţin cimbru şi puţin rozmarin. Se unge fiecare peşte cu ulei şi se aşază câte opt minute pe fiecare parte, pe grătarul încins.
2. Fasolea bine scursă se sotează în unt. Ceapa se taie rondele, la fel roşiile, iar pătrunjelul se mărunţeşte.
3. Se aduce peştele la masă cu ceapă, roşii, pătrunjel şi fasolea sotată alături.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Culinar
Vă recomandăm: