Top 10 greşeli pe care le faci în timpul sexului

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Joi, 31 martie 2022, 17:02

Într-un acces de sinceritate trebuie să recunoaştem că nu doar bărbaţii fac greşeli în pat. Şi noi, femeile, facem poate la fel de multe greşeli ca şi ei.

Citeşte mai jos un  top cu 10 greşeli pe care le faci în timpul sexului!

1. Ţii mâinile pe el, dar degeaba


Bărbaţii se plâng că nu-i atingem destul de mult în timpul sexului, chiar din timpul preludiului. Mai exact, ne ţinem mâinile pe ei dar degeaba dacă nu le mişcăm pe unde trebuie. Deloc surprinzător, noi credem la fel despre ei. Cert este că totul se rezumă la testarea zonelor lui erogene: atingi, masezi, observe reacţia, treci la altă zonă.

2. Îl săruţi mai mult pe buze

Şi nu e ăsta un supliciu pentru bărbaţi, dar se pare că-şi doresc să fie sărutaţi peste tot. Din nou, ca şi noi, femeile. Dacă am comunica mai bine, ne-am întâlni la jumătate cu dorinţele astea şi am face ceva frumos. Dar nu, fiecare tace în timp ce are aşteptări, după cum vedem, similare.

3. Te faci că nu-i vezi… testiculele

Ştii ce mi-a spus mai demult un prieten prezent prin confesiunile bărbaţilor de pe unica.ro? Că nu înţelege cum femeile pot să dezmierde atâtea zone de pe corpul bărbaţilor şi sar tocmai peste testicule, care sunt atât de vizibile. Că o faci involuntar sau nu, e sigur că-l deranjează.

4. Nu te preocupi de protecţie

În numele bărbaţilor te rog să nu mai adopţi atitudinea feministă cu care îl laşi doar pe el să cumpere prezervative, teste de sarcină, lubrifiant din motivul “pentru că e bărbar”.

5. Te-ai împrietenit prea bine cu Misionarul

Faci tu ce faci şi tot în poziţia asta sexuală ajungi pentru că aşa îţi este cel mai confortabil, pentru că doar aşa atingi orgasmul, etc. etc. Ghici ce? Confortul nu înseamnă rutină şi ai la dispoziţie zeci de poziţii sexuale pentru orgasm intens, încât scuzele astea nu prea merg.

6. Nu faci sex cu zgomote

Bărbaţii sunt excitaţi de sunetele plăcerii pe care le aud de la tine în timpul sexului, cu atât mai mult cu cât sunt un fel de confirmare a priceperii lor sexuale. Dacă vrei să ştie ce îţi place şi ce nu la sexul cu el, exprimă-te liber prin sex zgomotos!

7. Ai imaginaţie pentru job, hobby-uri, mai puţin pentru sex

Poate nici nu te simţi inclusă, convinsă fiind că te descurci de minune, dar dacă aşa cred bărbaţii, ce să le faci… Cert este că multe femei merg pe mâna lucrurilor confirmate ca fiind bune şi intră în rutină fără să-şi dea seama. De fapt, partenerii lor vor să schimbe ceva din când în când.

8. Nu vorbeşti murdar

Dirty talk, dirty talk, dirty talk… repetă-ţi până te convingi să încerci limbajul murdar în timpul sexului. Încearcă expresii erotice, un aşa zis limbaj porno. Nu fac minuni dar condimentează cu succes partidele de sex care ameninţă cu plictiseala.

9. Nu îl “anunţi” că vrei să faci sex

Mai exact, când eşti excitată, ai idei pentru sex de pus în aplicare sau pur şi simplu vrei să te relaxezi cu un orgasm intens, ar fi bine să îi spui. Aşteaptă-te să-ţi citească gândurile şi o să rămâi doar cu gândul.

10. Nu-ţi urmăreşti interesul

E deranjant chiar şi pentru iubitul tău să vadă că, după ce ejaculează înainte să ajungi la orgasm, în loc să continui în acelaşi ritm tu te pleoşteşti toată de parcă nu te aşteptai să se mai întâmple şi aşa şi evident, nu mai atingi orgasmul.

Tu faci greşelile astea în timpul sexului?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!