Confesiunile bărbaţilor: fantezia sexuală pe care n-au încercat-o

De Raluca Cristea, pe

Acum o săptămână îţi spuneam că bărbaţii mai au multe de spus. Pentru că îţi place să ştii ce gândesc, i-am întrebat care este fantezia sexuală pe care o au de mult timp…

… dar nu au pus-o în aplicare!

,, Mi-ar plăcea sa o dezbrac repede şi sa o întind pe pat. Ea să se uite uimită şi curioasă la mine şi să o leg de mâini şi de glezne cu o sfoară subţire şi la ochi, cu o eşarfă neagră. Să îi şoptesc la ureche ceva şi să o penetrez de la spate.”

Alex, 33

,, I-am propus deja, doar că aştept un răspuns: vreau să mergem, separat, într-un oraş în care n-am mai fost şi să ne prefacem că nu ne cunoaştem. Să stăm la acelaşi hotel, să ne ,,cunoaştem” la un bar, sa încercăm o aventură de o noapte cu poziţii noi şi să ne întoarcem împreună acasă.”

Alin, 36

,, Mă gândesc de mult la asta dar nu cred ca o s-o fac vreodată. Să mă leg cu coarda de 2 fete şi să facem sex în timp ce ne dăm drumul din avion şi la un moment dat să ne dezlegăm, să dăm drumul la paraşute şi fiecare să aterizeze în locuri diferite, fără să mai ştim unii de alţii.”

2dor, 21

,, Categoric, vreau să fac sex cu o stewardesă în avion. După ce coboară toată lumea, să mă fac că am uitat bagajul şi să o abordez. Sau şi mai bine, în timpul zborului, să o trag repede după mine în toaletă pentru un quickie sex.”

Grig, 25

,, Lucrez de 8 ani ca subofiţer şi mă bântuie aceeaşi fantezie: să mă răzbun pe o colegă cu grad superior. Ea să fie îmbrăcată în uniformă, să o împing într-o cameră goală şi să o pedepsesc cu sex sălbatic!”

Mircea, 30

,, Îmi plac sporturile extreme aşa că de ce să nu le combin cu sexul? Vreau să fac sex într-un balon cu aer cald, la 10.000 de metri înălţime.”

Mihai, 35

,, Să mă întorc seara din oraş singur şi să văd o tipă îmbrăcată provocator care, probabil, aşteaptă pe cineva. O abordez şi nu ştiu cum se face că ajungem pe un gang întunecos şi umed şi facem sex în toate poziţiile.”

George, 27


Confesiunile bărbaţilor continuă şi săptămâna viitoare!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!