Zonele lui erogene pe care nu le ştii… încă!

De Raluca Cristea pe

Atenţia pentru zonele erogene – una din cheile succesului într-o partidă de sex. Şi dacă cele mai importante zone erogene ale partenerului le ştii deja, ce-ar fi să afli…
…care sunt zonele lui erogene ascunse!

Mintea

Începem de sus în jos, cu poate cea mai importantă zonă erogenă a bărbaţilor – creierul (şi nu penisul, cum poate credeai)! Spune-i că îl vrei, şopteşte-i ceva sexy… Sexologii te asigură că o stare de excitaţie ridicată a sistemului nervos duce, în contextul potrivit, la excitaţie sexuală ridicată. Când mintea îi umblă doar la sex, corpul va urma orbeşte modelul.

Scalpul

Rămânem în zonă… Scalpul (adică pielea capului) vine la pachet cu mii de terminaţii nervoase care răspund surprinzător de bine la atingeri şi mângâieri, chiar săruturi. Un masaj al scalpului poate fi tot ce are nevoie după o zi obositoare ca să te obosească şi pe tine, în orice poziţie vrei! Ţine-i capul în poală, suflă-i prin păr şi mângâie-l pe ceafă. Apasă uşor pe tâmple cu buricele degetelor în mişcări circulare şi ridică degetele prin păr.

Zona din spatele genunchiului

Ştiu, s-ar putea să se gâdile în zona asta, dar în fierbinţeala momentului se transformă într-o zonă erogenă în plus. Este sensibil la atingeri în zona asta pentru că pielea este foarte fină şi plină de centri nervoşi, aşa că o să-i placă să îl mângâi şi să îl săruţi. Surprinde-l cu o mângâiere în zonă, cu mişcări circulare şi uşor apăsate ale buricelor degetelor.

Fesele şi coapsele

Am întrebat mai mulţi bărbaţi care sunt zonele lor erogene, iar fesele şi coapsele s-au aflat în majoritatea răspunsurilor. Este o zonă erogenă pentru că bărbaţii îşi consideră picioarele şi posteriorul drept unul din simbolurile masculinităţii, cu atât mai mult cu cât mângâierea în aceasta zonă poate anticipa şi atenţia asupra supremului simbol masculin – penisul.

Perineul

Prea puţine femei ştiu că în zona intimă a bărbaţilor nu doar penisul şi glandul sunt zone erogene. Perineul este una din zonele erogene masculine care primesc mult mai puţină atenţie. Coboară-ţi mâna încet de pe abdomen şi apasă-l uşor între scrot şi anus. Va deveni imediat sclavul oricărei dorinţe sexuale. Dacă vrei să aibă un orgasm exploziv, apasă-l exact înainte să aibă orgasm, această tactică fiind potrivită sexului oral.

Punctul G

Surpriză! Nu doar femeile se bucură de prezenţa punctului minune, doar că într-adevăr, în cazul bărbaţilor chiar este mai dificil de stimulat. Dacă pentru noi este relativ uşor, aflându-se la intrarea în vagin, ei bine punctul G masculin se află la intrarea în anus.

Tu ce părere ai despre aceste zone erogene masculine?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro