Tehnici senzaţionale de folosit cu un bărbat

De Adina Radu pe

Ca şi pentru tine, pentru iubitul tău sexul înseamnă mai mult decât simpla penetrare. Transformă fiecare parte din corpul lui într-un atu de folosit atunci când vrei să-l duci pe culmile plăcerii.
Sfârcurile, penisul, întreaga zonă genitală şi chiar pielea unui bărbat sunt puncte care merită stimulate în timpul preludiului şi nu numai.

Iată câteva sugestii din partea lui Paul Jenner, autorul cărţii „Sex ca la carte”.

Pielea, sânii, sfârcurile

Bărbaţii se concentrează mai mult pe organele genitale decât femeile. Aşa sunt făcute conexiunile în creierul lor. Poate fi amuzant să încerci să le descifrezi, concentrându-te pe alte părţi ale corpului, în timp acest lucru dând rezultate. De exemplu, dacă stimulezi sfârcurile unui bărbat în timp ce îi stimulezi şi penisul vei  putea să antrenezi sfârcurile să răspundă mai bine. Acelaşi lucru e valabi şi la săruturi şi la şoaptele în ureche.

Penisul

Majoritatea bărbaţilor adoră felaţia (sexul oral) sau un „blow job”. Dacă iubitul tău nu are deja erecţie, cel mai bun mod de a i-o provoca este să-i faci sex oral. Senzaţia buzelor tale în jurul penisului este de obicei de ajuns pentru a provoca erecţia, dar dacă acest lucru nu se întamplă, suge-i bine de tot penisul. Este acelaşi principiu folosit şi la pompele care se vând la sex shop pentru alungirea penisului şi pentru probleme de erecţie. Tu ajuţi sângele să ajungă în penis această tehnica ajutând de fapt în disfuncţiile erectile.

Găseşti alte tehnici senzaţionale de folosit cu un bărbat în cartea „Sex ca la carte”, pe care o poţi cumpăra împreuna cu revista Unica la un preţ cu 75% mai mic decât în librării!

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat