Tehnici evoluate de masaj erotic

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Vineri, 06 mai 2022, 12:53

Dacă nu vă răsfăţaţi prea des cu masaje senzuale şi erotice, începeţi chiar de azi! Beneficiile sunt importante, iar tehnicile de masaj sunt plăcute şi uşor de pus în practică.

Cel mai adesea ori dormim îmbrăţişaţi ori facem sex. Prea puţini îşi oferă un tratament cu atingeri senzuale care să dezmierde tot trupul partenerului.

Masajul erotic, o terapie sexuală


Folosind tehnica potrivită, masajul erotic vă creşte dorinţa sexuală. Atingerile senzuale vă sporesc felul în care răspundeţi la stimuli erotici. Astfel, veţi găsi mai uşor plăcerea în dormitor. Nu te-am convins încă? Ei bine, uneori masajul erotic este folosit de unii specialişti cu scop terapeutic, în cazul de ejaculare prematură.

Totodată, masajul erotic în timpul preludiului, continuat mai apoi cu stimulare sexuală, vă sporeşte şansele orgasmelor deosebit de intense. În cazul tău, masajul erotic îţi creşte şansele de a avea un orgasm multiplu sau de a ejacula în timpul orgasmului.

Aşadar, aveţi suficiente motive pentru a vă răsfăţa cu masaje erotice!

Iată care sunt zonele ce merită dezmierdate atât în cazul tău, cât şi al iubitului pentru a profita la maxim de beneficii. Află şi care sunt obiectele ce fac atingerea şi mai intensă.

Zone sensibile în masajul erotic

În cazul masajului erotic, nu doar organele genitale trebuie atinse. Zonele sensibile pe care le mai poţi stimula sunt: sânii, în cazul tău şi pectoralii, în cazul lui, interiorul genunchilor şi al coatelor, lobul urechii şi zona din spatele lobului.

Acordaţi o atenţie deosebită şi încheieturilor, cefei, subraţului, gâtului şi interiorului coapselor. Totodată, aplicaţi presiune imediat sub omoplaţi şi sub torace pentru destindere totală.

În cazul bărbatului zona pectoralilor este la fel de încărcată erotic precum sânii unei femeii, aşa că poţi zăbovi cu atingerile pe pieptul său.

După stimularea acestor zone vă puteţi dezmierda zonele intime după bunul plac.

Aceste zone sunt recunoscute ca fiind extrem de sensibile. Corelate şi cu stimularea intimă, îţi aduc beneficiile de mai sus. Mai mult, scapi de durerile cotidiene şi de tensiunea din corp.

Unii sexologi consideră că tensiunea din corpului unei femei, o împiedică pe aceasta să se bucure de orgasme intense.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!