Tehnici evoluate de masaj erotic

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Vineri, 06 mai 2022, 12:53

Obiectele incorporate în masajul erotic

Secretul unui masaj erotic care să vă trezească dorinţa sexuală şi simţurile este să renunţaţi amândoi la haine.

Mai departe, dacă tu eşti cea care face masajul, nu te folosi doar de mâini, ci de întreg corpul. În cazul dezmierdării zonei intime, nu uitaţi de săruturi sau respiraţia fierbinte.

Desigur, aveţi la mâna voastră mai multe tipuri de obiecte cu care vă puteţi stimula reciproc.

De exemplu, îl poţi ruga pe iubitul să-ţi atingă sânii cu un cub de gheaţă, iar mai apoi cu ulei încălzit. Dezmiardă şi tu pieptul iubitului tău cu o pană fermă, iar mai apoi cu o eşarfă de mătase.

Jucaţi-vă cu atingeri şi senzaţii diferite care vă trezesc simţurile şi alungă tensiunea adunată în corp. Dacă vă legaţi la ochi, percepeţi şi mai intens jocul de atingeri.

Produse pentru masaj erotic din sex-shop-uri

În sex-shop-uri găsiţi obiecte special confecţionate pentru masajul erotic.

Vă puteţi achiziţiona pene de forme şi texturi diferite pentru atingerea zonelor sensibile şi erogene. Preţul variază între 10 şi 50 ron.

Special pentru zonele erogene există şi pudră cu efect de încălzire, compusă din ingrediente ce măresc erogenitatea corpului. Aplicatorul este de regulă o pană. Preţul unui astfel de produs este în jur de 100 ron.

Încercaţi şi un ulei de masaj cu efect încălzitor, care poate fi comestibil, cu un gust plăcut de fructe. Preţurile uleiurilor de masaj variază între 30 şi 80 ron.

Pentru o atmosferă… erotică investiţi în lumânări parfumate, ce răspândesc arome cu efect afrodisiac. Le găsiţi la preţuri între 50 şi 80 de ron.

Sex-shop-urile au şi truse pentru masaj erotic, ce conţin mai multe tipuri de produse speciale.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!