5 tehnici de masaj erotic din Kamasutra

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Luni, 09 mai 2022, 16:35

Masajul erotic inspirat din celebra operă Kamasutra nu se axează pe senzaţia de excitare şi nici nu reprezintă un preludiu care duce inevitabil la sex. Masajul erotic realizat…
… cu ajutorul tehnicilor din Kamasutra are ca scop creşterea intimităţii în cuplu. Atunci când masajul erotic constituie o experienţă senzuală, nu sexuală, ea vă poate conecta într-un mod pe care nu îl credeaţi posibil.

Iată care sunt tehnicile de masaj erotic din Kamasutra, care vă răsfaţă simţurile şi vă apropie!

1. Prima tehnică Kamasutra se referă la starea voastră de spirit din timpul masajului. Atunci când realizezi masajul trebuie să te bucuri de experienţa dăruirii, fără să te gândeşti la cât timp durează sau dacă el îţi va întoarce gestul. Deasemenea, iubitul tău trebuie să stea relaxat, nu cu anticiparea că masajul va fi prea scurt şi nu va apuca să-l savureze din plin. Dacă el stă liniştit, iar tut e bucuri că îi oferi masajul, poţi continua. Altfel, masajul va fi unul de rutină, care nu permite decât contact fizic, fără apropiere emoţională.

2. În timpul masajului nu te concentra doar pe zona lui intimă. Scopul masajului realizat în spiritul operei Kamasutra nu este să-l exciţi, iar el să aibă orgasm cu ajutorul unei stimulări banale. Totuşi, atunci când iubitul tău este complet relaxat, iar atingerile tale îl iau prin învăluire şi îi ascut simţurile, el poate avea orgasm cu atingeri ce i se păreau inocente.

3. Atmosfera o poţi pregăti conform articolului în care afli ce nu trebuie să lipească din organizarea unui masaj erotic!

4. Tehnicile de masaj erotic inspirate din Kamasutra se axează pe mişcări lente, dar apăsate. Achiziţionează uleiuri de masaj, căci ele vor da atingerilor tale mai multă savoare.

Iată o hartă a masajului erotic:

În timp ce iubitul tău stă pe spate începe prin a-i masa fruntea, tâmplele şi ceafa, mai apoi coboară palmele pe umerii lui, spre exterior, având grijă ca mişcarea să coboare uşor pe braţele lui. Continuă prin a-i masa pectoralii, coborând cu palmele spre exterior. Mai departe, roagă-l să se întorcă pe faţă, pentru ca tu să îi torni ulei şi pe spate, pe care îl întinzi cu podul palmei, cu mişcări circulare. Mai apoi, plimbă-ţi degetele de o parte şi de alta a coloanei sale vertebrale.

Coboară palmele şi răsfaţă-i posteriorul, axându-te pe porţiunea de deasupra picioarelor unde începe curbura, căci acea zonă este deosebit de sensibilă. Masează-i picioarele până la glezne, oprindu-te cu atingerile în spatele genunchilor şi la călcâie în spatele gleznelor.

Acum a sosit vremea să-l întorci pe spate. Vei continua masajul tot de la picioare, doar că de această dată îi masezi tălpile, cu o scurtă oprire întru-un punct sensibil din talpa lui, care se găseşte la o treime de degetele sale, în jos, în centrul tălpii.

Urci mâinile pentru a-i masa coapsele, lâsând masarea zonei sale intime pentru final. Ce poţi face în această zonă cu mâinile? Citeşte 10 tehnici de masaj erotic destinat exclusiv zonei lui intime!

5. În timpul masajului fii atentă la reacţiile iubitului tău. Un oftat, o relaxare subită a unui muşchi sau o mişcare a corpului. Toate acestea te ajută să aşa afli când atingi puncte sensibile, care îl fac să se cufunde într-o oază de relaxare. Dacă îi oferi starea potrivită, vei rămâne surprinsă de locurile care îl fac să scoată gemete de plăcere.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!