Sfaturi la prima întâlnire pentru femeile introvertite

De Adina Radu pe
Ca orice persoană introvertită îți este greu să schimbi o vorbă cu orice necunoscut iar procesul întâlnirilor îți produce coșmaruri. Ți-e frică de așteptări și de presiunea acestora. Dar, nu poți rămâne singură la infinit. Dacă ești o introvertită, citește sfaturile noastre pentru prima întâlnire.
  1. Mergeți la film

Dacă mergeți la film nu va trebui să vorbiți așa mult. Te vei obișnui cu partnerul tău și treptat te vei deschide mai mult. E o metodă perfectă dacă vrei să te simți mai confortabil.

  1. Când nu știi ce să răspunzi întoarce întrebarea

Ca orice introvertit, ai tendința de a te bloca când ți se pune o întrebare. Ți-e frică să răspunzi greșit (de parca că s-ar putea așa ceva) și discuția se blochează. Cum poți scăpa de această neplăcere? La întrebări de genul Ce mâncare îți place? Ce filme îți plac? răspunde cu aceeași întrebare Dar, ție care îți plac… Problema e ca și rezolvată.

  1. Mergi la o întâlnire dublă cu un cuplu extrovertit

Persoanele extrovertite au darul de a-i face mai vorbăreți pe introvertiți, așa că nu ți-ar strica să ai pe lângă tine, la o întâlnire un prieten extrovertit.

  1. Ia-ți o măsură de singuranță

Dacă știi că reacționezi neplăcut la o întâlnire, fă-ți un plan de rezervă ca să o ștergi elegant. Vorbește cu o prietena să te sune în timpul întâlnirii și inventează o scuză plauzibilă pentru care trebui să pleci.

  1. Relaxează-te înainte de date

Introvertiții îți trag energia din timpul petrecut singuri. Fă ce-ți place înainte să pleci la întâlnire: citește o carte, fă o baie, vezi un film, etc.

  1. Mergi într-un loc confortabil pentru tine

Îți place o cafenea sau o ceainărie pentru că te simți bine acolo? Invită-l acolo! Dacă te simți confortabil, vei avea un date reușit.

  1. Nu-ți planifica conversația

Nu căuta pe internet subiecte de discutat sau răspunsuri pe care să le dai. Nu mergi bacalaureat, mergi la o întâlnire!

Sursa foto 123rf

Citește și Semne că te mai vrea și după prima întâlnire

Citește și Bărbații spun cum nu le place să ne îmbrăcăm la prima întâlnire

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"