Sex: 6 trucuri ca să-ţi înnebuneşti iubitul

De Unica.ro, pe
Sex

Îţi doreşti mai mult sex în viaţa ta? Visezi ca pasiunea să-ţi dea aripi şi să simţi că trăieşti din plin?
Ei bine, visurile tale chiar pot prinde contur. În acest scop, am alcătuit pentru tine o întreagă strategie amoroasă. Cu efect garantat!

Redescoperă senzualitatea corpului tău

„Uff, sunt prea grasă!” sau „Am fundul prea mare”… Cu siguranţă ai avut şi tu, la un moment dat, vreo nemulţumire legată de corpul tău. Asta pentru că orice femeie visează să aibă un trup perfect şi aproape fiecare femeie este preocupată, într-o măsură mai mare sau mai mică, de aspectul corpului său. Însă, dacă îţi doreşti să fii privită cu admiraţie de ceilalţi, începe prin a te privi tu admirativ. Învaţă în fiecare zi să-ţi iubeşti şi să-ţi descoperi corpul. Reaminteşte-ţi zilnic că eşti unică şi că, deşi nu eşti perfectă, ai un farmec aparte. Nu ţi mai pune pielea sub o lupă pentru a-i observa defectele. În loc de asta, mai bine relaxea-ză-te într-o cadă plină de spumă, iar apoi răsfaţă-ţi pielea cu o cremă hidratantă sau cu un ulei parfumat. Ca să te convingi de senzualitatea pielii şi formelor tale, închide ochii în timp ce îţi masezi corpul şi lasă-te cucerită de simţuri.

Recapătă-ţi încrederea în forţele proprii

E aproape o regulă nescrisă: nişte defecte fizice ţi se vor părea întotdeauna mai puţin importante dacă sunt ale altei femei. Aşa se face că dacă, de exemplu, vecinei tale, care are vârsta ta şi tocmai a născut, ca şi tine, ai fi dispusă „să-i treci cu vederea” că poate s-a îngrăşat şi nu mai arată la fel de bine ca înainte, faţă de tine eşti pur şi simplu neiertătoare. Ce mai, e un adevărat dezastru! Uiţi însă de faptul că ai în continuare un păr mătăsos, că ochii tăi sunt la fel de albaştri şi poate mai frumoşi decât înainte… şi lista poate continua, cu siguranţă. Aşadar, ia o foaie de hârtie şi un pix şi notează toate acele calităţi pe care le lăsaseşi în umbra defectelor care aproape ajunseseră să te obsedeze. Reciteşte sau refă lista atunci când simţi că îţi scade aprecierea faţă de tine. De fiecare dată, vei constata că situaţia nu era atât de gravă pe cât credeai.

Păstrează-ţi feminitatea şi acasă

O lecţie foarte importantă, de la care n-ar trebui să lipsească absolut nicio femeie, e aceea are priveşte respectul faţă de propria persoană. Asta pentru că una dintre cele mai mari greşeli pe care le fac frecvent femeile vizavi de grija faţă de aspectul lor exterior este aceea că apelează la cochetărie doar de dragul celorlalţi. Nu face şi tu aceeaşi greşeală! Chiar dacă îţi vei petrece sfârşitul de săptămână de una singură, în casă, şi nici nu aştepţi musafiri, nu permite neglijenţei să-şi pună amprenta asupra felului în care arăţi. în schimb, imaginează-ţi că el s-ar putea întoarce în orice clipă, iar pentru o întâlnire în doi, tu nu ai avea la dispoziţie decât un timp scurt, pentru eventuale retuşuri. Nu înseamnă că ar trebui să fii şi în casă tot timpul ca scoasă din cutie, dar ai putea măcar să renunţi la capotul de molton, care îţi dă un aer de bătrânică, şi să-l înlocuieşti cu unul uşor, de mătase.

Când ceva nu merge, fă o schimbare

Simţi că rutina a început să-şi spună cuvântul asupra vieţii tale şi ai vrea să schimbi ceva? Începe cu o schimbare mică, precum o tunsoare sau o coafură nouă. Noul tău aspect nu va trece neobservat şi neapreciat de cei apropiaţi. Dacă amintirea întâmplărilor mai puţin plăcute din ultima vreme te urmăresţe în continuare, scapă de ea printr-o manevră cât se poate de simplă: schimbă-ţi parfumul. Legătura dintre amintirile noastre şi parfumurile pe care le folosim este dovedită ştiinţific. Astfel, studiile arată că ne place sau nu ne place un anume parfum pentru că acesta este asociat în subconştientul nostru cu o anumită experienţă de viaţă, când am venit în contact cu acel parfum. Prin urmare, dacă încă mai foloseşti parfumul din perioada când ţi s-au întâmplat lucruri neplăcute, înlocuieşte-l cu unul care să-ţi reînvie amintirile plăcute şi priveşte cu încredere spre viitor.

Zâmbeşte şi îndrăzneşte să fii sexi

Desuuri de dantelă, ciorapi cu bandă adezivă, tocuri cui, rochii şi fuste din materiale care alunecă pe trup, un şirag de mărgele… Nu mai ai nevoie decât de un strop de ruj roşu şi de puţin rimel, iar artileria grea este pregătită! Şi dacă mai ştii şi cum să porţi toate aceste lucruri, succesul serii e asigurat! Dacă simţi însă că poate e un pic cam mult pentru tine, alege doar ceea ce crezi tu că ţi se potriveşte. Pentru că e foarte important să te simţi bine în pielea ta. Dar şi ziua, când ieşi în oraş sau mergi la serviciu, ai putea să te simţi la fel de sexi. Lenjeria roşie de dantelă poate fi micul tău secret, de care să ştii doar tu. Însă, fără îndoială, şi ceilalţi vor sesiza că ceva s-a schimbat în atitudinea ta. Şi pentru ca imaginea ta să fie desăvărşită, completeaz-o cu un zâmbet încântător.

Crezi că îţi va putea rezista cineva?

Fii tu însăţi, fii naturală!

Aspectul exterior este foarte important  atunci când vine vorba de felul în care ne percep ceilalţi. Însă, personalitatea ta este cea care te face atât de specială. Aşadar, fii naturală şi nu-ţi fie teamă să te dezvălui în faţa celorlalţi aşa cum eşti tu. Învaţă în fiecare zi ceva nou despre tine şi surprinde-i pe ceilalţi reinventându-te mereu!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!