Sex senzaţional: 5 sfaturi pentru o partidă scurtă, dar extraordinară

De Adina Radu, pe
Sex

Ca să-ţi condimentezi viaţa sexuală nu ai neapărat nevoie de x poziţii ciudate de încercat şi nici de cine ştie ce jucării bizare, ci ai nevoie de imaginaţie, moment şi locul potrivit.
De asemenea, pentru a avea parte de sex senzaţional, nu ai nevoie de mult timp la dispoziţie, ci poţi ajunge la această „performanţă” în doar câteva minute.

Gândeşte-te la sex

Nu aveţi timp de preludiu, aşa că trebuie să te pregăteşti pentru „una scurtă” gândindu-te la sex. Adu-ţi aminte de ultima partidă foarte bună, cu siguranţă vei vrea mai mult.

Nu te îngrijora de detalii

Nu te-ai mai epilat de ceva vreme sau porţi o pereche urâtă de chiloţi. Amănuntele acestea chiar nu mai contează. Mintea lui a zburat oricum în altă parte şi nu mai contează dacă ai păr pe picioare sau cum te-ai îmbrăcat. Savurează momentul şi nu te stresa din cauza unor nimicuri.

Momentul potrivit

Uită-te la ceas şi fii sigură că ai destule minute la dispoziţie să faceţi sex şi că nu întârzii nicăieri. După-amiaza ar fi un moment potrivit pentru o partidă rapidă şi foarte pasională, pentru că atunci dorinţa sexuală este cea mai puternică.

Lasă nişte haine pe tine

Nu-ţi da toate hainele jos, timpul scurt este important în acest caz şi nu e vreme să te dezbraci complet. Lasă pe tine ori fusta ori o cămaşă descheiată – vei arăta foarte sexy.

Poziţia recomandată

Pentru a ajunge la orgasm mai uşor, apleacă-te uşor în faţă şi sprijină-te pe perete, scaun sau orice altceva ai la îndemână. Lasă-l să te penetreze de la spate.
Sex senzaţional: 5 sfaturi pentru o partidă scurtă, dar extraordinară
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!