Sex în public? Vezi care sunt cele mai populare locuri!

De Adina Radu pe
Sex

Sex în public, în aer liber, în natură… Spune-i cum vrei, dar tot mai multe cupluri încearcă exhibiţionismul. Locurile preferate de cei mai mulţi exhibiţionişti sunt…

În maşină

Maşina o poţi parca oriunde, departe de ochii autorităţilor care vă pot amenda pentru că faceţi sex în public. Autovehiculul este cel mai folosit când vine vorba de exhibiţionism.

În pădure sau în parc

În pădure este destul loc în care să vă ascundeţi, atât timp cât vă feriţi de insectele ce vă pot ciupi sau de urzici ori alte plante… usturătoare. Şi în parc poţi face sex, însă trebuie să fiţi vigilenţi.

Pe plajă

Şi plaja este la modă pentru cuplurile care vor să întreţină relaţii sexuale în public. Singurele probleme sunt nisipul – care dacă ajunge în zona intimă poate cauza dureri neplăcute – sau apa sărată, ce poate spăla lubrifiantul de pe prezervativ.

La birou

Această locaţie prezintă un nivel ridicat de risc, pentru că ţi-ai putea pierde locul de muncă dacă sunteţi văzuţi de cineva.

La cinema

Momentul potrivit pentru a face sex la cinema este dimineaţa, când puţină lume merge să vadă filme. Oricum, spaţiul este limitat, iar acum există camere de luat vederi în sălile de cinema mai noi.

În avion

Spaţiul este limitat, iar dacă vă prinde cineva, toţi ceilalţi pasageri vor şti ce aţi făcut şi veţi ajunge şi pe mâna poliţiei. Pentru a face sex în avion trebuie plănuit totul dinainte.

În taxi

Nu vă puteţi mişca prea mult şi indicat ar fi să vă limitaţi la petting, câteva săruturi pasionale sau poate stimulare cu degetele, însă nu mai mult, deoarece şoferii de taxi nu sunt atât de îngăduitori. Taxiul este un loc bun pentru preludiu, în drum spre dormitor.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Ce este embolia cu lichid amniotic - de ce apare și cum se manifestă

Ce este embolia cu lichid amniotic - de ce apare și cum se manifestă