Sex: Cele mai bune poziţii dacă ai vaginul prea strâmt

De Adina Radu, pe
Sex

La începutul vieţii sexuale, dar nu doar atunci, poţi întâmpina câteva probleme, cum ar fi partenerul să aibă un penis prea mare sau tu un vagin prea strâmt. Important e ca tu să deţii controlul penetrării în timpul actului, aşa că iată aici cele mai bune cinci poziţii în acest caz:

Cowgirl

Este cea mai bună poziţie pentru a controla penetrarea: ritmul, unghiul şi adâncimea. Este şi una dintre cele mai simple poziţii: el stă întins pe spate, iar tu deasupra, încălecată pe el ca o cowgirl pe cal. Stai în genunchi şi te mişti în sus şi în jos. Pentru echilibru te poţi ţine de pieptul său ori de umeri.

Rodeo

Este exact la fel ca şi poziţia precedentă, însă de data aceasta stai cu spatele către faţa lui şi te ţii de genunchii săi. În poziţia aceasta partenerul tău îţi poate stimula clitorisul foarte uşor.

Deliciu

O altă poziţie bună dacă ai vaginul strâmt este aceasta. Tu stai pe marginea patului, în fund, iar el se aşează în faţa ta, în genunchi. Penetrarea este simplă şi, de asemenea, tu o controlezi, iar pentru echilibru te poţi sprijini în mâini.

„Fusion”

Trebuie să îţi găseşti poziţia potrivită pentru a face sex Fusion. El stă în fund, pe pat, iar tu te aşezi la el în braţe, cu faţa spre el şi cu picioarele desfăcute. Te laşi pe spate până te poţi sprijini în mâini, iar apoi te poţi mişca din faţă în spate şi înapoi.

Podul

Pentru poziţia aceasta trebuie să ai muşchii braţelor şi picioarelor odihniţi. Mai ştii cum făceai podul la şcoală, în orele de educaţie fizică? Ei bine, poziţia este asemănătoare: te ţii în mâini şi în picioare ca un pod, dar cu picioarele destul de desfăcute ca el să te poată penetra, stând în genunchi.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!