Sex în lume: Obiceiurile locuitorilor din Grecia Antică

De Mia pe
Sex

Când ne gândim la Antichitate, cu precădere la Grecia, ne vin în minte zeităţi, nimfe, afrodisiace, dorinţă, pasiune şi erotism. Fără Grecia Antică cel mai probabil nu am fi fost atât de familiari cu homosexualitatea, afrodisiacele sau chiar zoofilia.

Cultura sexuală pentru femei

Vieţile femeilor erau diferite de cele ale bărbaţilor în Grecia Antică. Cele din clasa muncitoare nu aveau drepturi şi erau conduse de bărbaţi. Erau needucate, trăiau în zone separate ale locuinţelor iar rolul lor era doar de a se reproduce şi de a creşte copii, de a ţine casa în ordine, de a coase, spăla şi de a găti.
Pentru că bărbaţii întreţineau relaţii intime cu ele doar pentru satisfacţie personală, femeile au găsit un mic artificiu, acum cunoscut sub numele de dildo. Aceste „Olisbos” erau făcute din lemn sau piele tăbăcită, pe care le ungeau cu mult ulei de măsline înainte de penetrare.
Nu doar femeile se foloseau de olisbos – sau alte obiecte care semănau cu acestea -, ci şi bărbaţii care experimentau adesea lucruri noi în materie de sex şi auto-stimulare. Obiectele şi jucăriile sexuale au devenit în timp atât de importante în Grecia Antică, încât erau vândute şi în pieţe.

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO