Sex: Cum ieşi din zona ta de confort pentru o experienţă mai bună în pat

De Adina Radu, pe
Sex

În relaţiile de lungă durată, adesea îşi poate face loc între voi monotonia. Aceasta se poate transforma în obicei şi până la urmă puteţi ajunge chiar să nu mai faceţi sex. Câteodată schimbarea poate fi bună, dar ca să puteţi încerca lucruri noi trebuie să ieşi din zona de confort în care ai intrat. Poţi face asta foarte simplu.

Nu îţi mai pune singură piedică

Pentru femei, spre deosebire de bărbaţi, creierul joacă un rol foarte important când vine vorba de contactul sexual. Adesea se poate întâmpla ca o femeie să nu se poată relaxa din cauza tuturor lucrurilor la care se gândeşte atunci când face sex, iar abilitatea de a se detensiona este o parte importantă a întregului proces. Atunci când ai destulă încredere în partenerul tău, dar şi în tine, te poţi relaxa şi odată cu această relaxare vine şi cheful de noutate, de aventură. Încearcă lucruri noi şi lasă deoparte, măcar pentru moment, obiceiurile.

Nu te grăbi

Nu îţi spune nimeni să încerci tot ce vă trece prin minte chiar din prima seară. Important este să ai propriul tău ritm şi să te simţi bine făcând acest lucru. Nu este nevoie să grăbeşti lucrurile, ci lasă-le să vină normal, de la sine. Atât timp cât tu şi partenerul tău sunteţi de acord că vă reîmprospătaţi viaţa sexuală, totul poate decurge bine. Un prim pas ar fi chiar să vorbiţi despre acest lucru.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!