Sex: 5 lucruri absolut interzise în dormitor

De Adina Radu, pe
Sex

Dacă ieri am discutat despre câteva lucruri pe care să le încerci măcar o dată în dormitor, pentru astăzi am adunat câteva idei legate de ce să eviţi înainte, în timp sau după actul sexual.

Nu critica!

Să zicem că aţi făcut sex, însă de data aceasta iubitul tău nu s-a mai ridicat la înălţimea aşteptărilor. Asta e, poate a avut o zi mai grea, dar în niciun caz să nu îl critici, pentru că se va inhiba. Nu aşa rezolvi problema, ci comunicând şi, de ce nu, încercând din nou. De asemenea, dacă chiar ai ceva de comentat, încearcă să începi discuţia cu „Mi-ar plăcea foarte mult dacă ai face…”.

Nu te preface că ai orgasm

Evită aceste mici înşelătorii. Chiar dacă partenerul tău se simte mai bărbat în urma lor, tu tot nesatisfăcută rămâi şi, pe deasupra, el nu îşi va îmbunătăţi performanţa şi până la urmă nici nu va afla ce te satisface cu adevărat.

Nu vorbi de…

… serviciu, fostul iubit sau despre părinţi atunci când atmosfera este fierbinte. Pare evident, dar este atât de simplu să începi „să turui” că poate nici nu-ţi dai seama. Sexul te scapă de rutina zilnică, aşa că nu o aduce în pat cu tine.
La fel şi în cazul telefonului. Lasă-l să sune, nu-l băga în seamă. Nu da sexul cu iubitul pe telefon pentru că îl vei face să se simtă nedorit sau insignifiant.

Nu te pregăti dinainte

Sigur, este frumos să te speli pe dinţi, să te aranjezi pe ici pe colo înainte să faci sex, dar încearcă să trăieşti clipa în loc să te îngrijorezi de micile detalii. Lasă-te dusă de val!

Nu fi nehotărâtă

Atunci când partenerul tău te întreabă cum vrei să faceţi sex, nu-i răspunde „cum vrea el”, bărbaţilor le plac mult mai mult femeilor care ştiu ce vor şi ce le place, în special în timpul partidelor.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!