Sex: De evitat! Ce te face groaznică în pat

De Adina Radu, pe
Sex

Poate eşti mai timidă de felul tău şi refuzi să faci anumite lucruri, cum ar fi unele poziţii. Sau poate nu îţi dai seama că ceea ce faci, chiar dacă este bine pentru tine, nu este la fel de plăcut şi pentru el. Se pot întâmpla atâtea lucruri care te fac să pari groaznică în pat..

Săruturile

Câteodată eşti atât de concentrată pe actul sexual – penetrare mai exact – că uiţi să-ţi mai săruţi partenerul. Chiar dacă este vorba doar de o noapte şi nu sunteţi într-o relaţie, tot este important să vă sărutaţi. Săruturile fac parte din întreg actul.

Poziţia misionarului

Nu vrei să pari plictisitoare în pat, aşa că încerci tot felul de giumbuşlucuri, piciorul după cap şi capra extraterestră. Câteodată este în regulă să adopţi şi cea mai cunoscută poziţie dintre toate – cea a misionarului. Dacă „sari” direct într-o poziţie ciudată ai putea părea nepăsătoare.
Pe de altă parte, nu adopta doar poziţia misionarului, ci e bine să mai experimentezi şi altele.

Numele greşit

Cum te-ai simţi dacă iubitul tău ar striga numele altei femei în timp ce faceţi sex? Parcă l-ai arunca pe geam? Ei bine, la fel este şi dacă tu faci asta. Decât să strigi nume greşite, mai bine nu mai zici nimic.

Fără discuţii

Dacă nu ai avut parte de cea mai reuşită partidă cu partenerul, nu evita discuţiile cu el. Soluţia este să discutaţi şi, desigur, să puneţi în practică ceea ce propuneţi.

Stai întinsă

Fără să faci nimic şi îl laşi pe el să facă toată treaba – cu siguranţă nu vei fi considerată bună la pat dacă nu faci nimic să dovedeşti opusul. Mişcă-ţi şoldurile, sărută-l, atinge-i fundul – fă ceva!

Tabu-uri

Chiar şi cel mai deschis iubit trebuie anunţat înainte că vrei să încerci ceva cu totul neobişnuit. Nu lua iniţiativa când vine vorba de un tabu, fără să discutaţi în prealabil.
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!