Sex: De ce fug bărbaţii de unele femei?

De Adina Radu, pe
Sex

Relaţiile nu sunt atât de dificil de menţinut dacă ştii să comunici şi dacă îţi iubeşti partenerul. Partea cea mai grea a unei relaţii este începutul – până ajungi să cunoşti bărbatul de care eşti atrasă ceva mai bine, poţi face anumite lucruri care pe el îl sperie.
Istoria sexuală
Partenerii sexuali pe care i-ai avut în trecut fac un subiect destul de delicat de discutat într-o relaţie de cuplu, iar această discuţie nu ar trebui abordată prea curând în relaţie. Oricum, nu este o idee tocmai bună să începi să-i povesteşti partenerului experienţele tale sexuale când abia v-aţi cunoscut sau fără să te întrebe el. De obicei bărbaţii nu vor să cunoască aceste detalii, fie că nu îi interesează, fie că au prea puţină încredere în sine.
Sexul…
Adesea se întâmplă ca primele partide de sex să nu fie cele mai reuşite. Nu vă cunoaşteţi corpurile, nu aveţi acelaşi ritm – dar în timp se poate schimba acest lucru. Dacă încerci încă de la început o groază de poziţii sau chiar mai mult de atât -de exemplu să vă folosiţi de jucării sexuale sau să vă costumaţi – probabil s-ar gândi de mai multe ori înainte să te sune din nou.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!