Sex: Cum ştii că partenerul tău este bun la pat

De Adina Radu, pe
Sex

Obiceiurile sexuale ale unui bărbat pot fi date de gol cu uşurinţă, după modul său de a fi, dar şi după micile gesturi pe care le face atunci când sunteţi împreună. Iată cum poţi ştii dacă el este un partener sexual bun sau nu:

Egoismul îşi are locul între voi?

Un bărbat care este egoist în viaţa de zi cu zi, probabil şi în pat îşi va pune dorinţele sale pe primul loc. Pe de altă parte, dacă, spre exemplu, atunci când ieşiţi la restaurant abia aşteaptă să împartă mâncarea cu tine, în mod clar între cearceafuri va vrea mai întâi să încerce propunerile tale, iar el se lasă pe locul al doilea.

Preludiul

Un alt lucru pe care îl face şi îţi arată că este un partener ideal este preludiul. De cele mai multe ori, femeile au nevoie de mai multă stimulare înainte de sex, iar un bărbat care înţelege acest lucru şi îl pune în aplicare până eşti pregătită este unul care ştie bine ce face.

Cine deţine controlul?

În relaţiile intime dintr-un cuplu, ambii parteneri ar trebui să deţină controlul, pe rând. Atunci când simţi nevoia să faci asta, iar el acceptă cu cea mai mare plăcere, îţi arată că are destulă încredere în sine încât să  nu se simtă emasculat – aşa cum este cazul dacă un bărbat stă mai prost la capitolul încredere în propria persoană.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!