Sex: Cum îl faci să ajungă la orgasmul vieţii sale

De Mia, pe Ultimul update Marți, 05 aprilie 2022, 14:51
Sex

Bărbaţii nu sunt la fel de fericiţi precum femeile când vine vorba de culminarea sexului. Ei ejaculează o dată şi asta înseamnă sfârşitul actului sexual pentru ei, nu pot avea parte de orgasm multiplu sau măcar de unul prelung. Dar tu îi poţi îmbunătăţi experienţa, încercând următoarele lucruri:
În primul rând trebuie să ştii când iubitul tău urmează să ejaculeze. Evident, dacă sunteţi la primele relaţii intime, nu îţi vei da seama atât de uşor, dar în timp te obişnuieşti şi înveţi reacţiile lui. Aşa că fii atentă când începe să scoată sunetele specifice sau când face anumite mişcări, care anunţă atingerea liniei de „finish”.
Vorbeşte-i
Cei mai mulţi bărbaţi se excită atunci partenerele lor le vorbesc murdar în timpul actului sexual. Şopteşte-i cuvinte cât de vulgare te simţi confortabil să le spui, spune-i ce vrei să-ţi facă sau cum ai vrea tu să îl satisfaci, iar asta l-ar putea aduce mai aproape de orgasm. Dar nu te grăbi să termini totul, ci…
Fanteziile sexuale explicate: Ce spun ele despre tine?
Prelungeşte partida
Când îţi dai seama că mai are puţin până să ejaculeze, opreşte-l pentru câteva momente. Lasă-l să se relaxeze (dar nu de tot!), apoi luaţi-o de la capăt. Astfel poţi prelungi partida de sex cât vrei tu de mult, însă nu face asta de prea multe ori pentru că până la urmă efectul ar putea fi cel invers.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!