Fanteziile sexuale explicate: Ce spun ele despre tine?

De Mia pe
Sex

Imaginaţia oricui poate zbura departe când vine vorba de sex, însă nu toţi reuşesc să îşi verbalizeze fanteziile sexuale (de pus în practică nici nu încape vorba). Cu toate acestea, există unele care se întâlnesc la mai mulţi indivizi din cadrul unei societăţi, astfel putând fi explicate mai uşor:
Sex în public
Cei din jur nu te văd ca pe o persoană extravertită, deşi eşti prietenoasă şi cunoşti destul de multă lume. Mereu eşti la locul tău, te îmbraci normal şi încerci să nu ieşi prea mult în evidenţă. Dar fantezia ta te îndeamnă să faci contrariul – să faci sex în public înseamnă să te expui unui mare risc, iar gândul că poţi fi prinsă în orice moment te excită. Ai vrea să fii mai curajoasă dar îţi lipseşte încrederea în sine.
Joc de rol
De la doi necunoscuţi care se văd prima oară într-un bar, dar pleacă apoi să facă sex împreună şi până la un scenariu în care tu eşti o deţinută şi partenerul este gardianul închisorii – trebuie să existe o poveste în spatele partidelor încinse de sex sau te plictiseşti. Îţi place să complici lucrurile, să creezi haos în jurul tău şi să-i vezi pe ceilalţi cum se descurcă în astfel de situaţii. Preferi să deţii controlul în orice capitol din viaţa ta, dar când lucrurile o iau razna şi pentru tine te dezechilibrezi.
Sex: Nu uita de bunele maniere nici în dormitor!
Sex cu altă femeie
Eşti atrasă de ideea să experimentezi o dată – sau de mai multe ori – cu o altă femeie. Asta nu înseamnă că ai putea fi lesbiană, ci că eşti deschisă la minte. Totuşi, nu vrei ca toată lumea să afle lucrul acesta despre tine, aşa că cel mai probabil nu vei ajunge să îţi testezi fantezia.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2