Sex: 5 semne care-ţi spun că e bun la pat

De Adina Radu, pe
Sex

La fiecare început de relaţie, aştepţi o perioadă până să faci sex cu noul iubit. Mai întâi vă cunoaşteţi, vedeţi cum vă înţelegeţi şi abia mai apoi faceţi pasul important. Cum este un factor important în orice relaţie, de unde ştii dacă este bun la pat, înainte să te culci cu el?

Este un adevărat domn

În sex şi în dragoste, lucrurile mici sunt cele care contează cel mai mult. Dacă îţi deschide uşa, îţi ţine scaunul şi te sună să vadă ce mai faci, toate aceste semne îţi arată că se gândeşte la tine. La fel este şi în dormitor  – se gândeşte la tine şi la nevoile tale.

Ştie cum să te atingă

Tipii care vor doar sex dintr-o relaţie nu se mai agită cu îmbrăţişări tandre şi ţinutul de mână, însă un bărbat care ştie să fie senzual atât în dormitor cât şi în alte situaţii este atent şi… ştie cum să te satisfacă.

Nu se grăbeşte

Cei interesaţi mai degrabă de corpul tău decât de tine se grăbesc să te atragă în patul lor, iar dacă tu le vei cădea în plasă vei rămâne doar o aventură. Un bărbat care chiar merită să fie într-o relaţie cu tine aşteaptă momentul potrivit.

Nu este totul despre el

Există unii bărbaţi care fac totul pentru şi despre ei, adică sunt zgârciţi. Cel mai probabil aşa vor fi şi în pat: nevoile lor înaintea nevoilor partenerelor.

Te face să te simţi frumoasă

Atunci când te simţi frumoasă ai mai multă încredere în tine, iar bărbatul care îţi dă această încredere în tine ştie să te aprecieze. La fel ştie să te aprecieze şi când faceţi sex.
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!