Cele mai romantice poziţii de sex pentru prima noapte de Crăciun

De Adina Radu, pe Ultimul update Luni, 17 decembrie 2018, 14:01
Sex

Ai plănuit o seară romantică în doi pentru Ajunul Crăciunului sau pentru prima noapte de sărbătoare? Iată câteva poziţii de sex care îţi pot veni în ajutor pentru o atmosferă cât mai plăcută.

Lingura

Amândoi staţi întinşi pe o parte, tu cu spatele la el, iar el te penetrează din această poziţie, din spate. Penetrarea este destul de adâncă, aşadar şi destul de plăcută pentru amândoi. Este o poziţie romantică de sex, bună pentru momentele senzuale, aşa cum ar fi Ajunul Crăciunului. De asemenea, pentru că te poţi relaxa în această poziţie de sex şi astfel poţi ajunge foarte uşor la orgasm. În plus, apropierea, faptul că staţi lipiţi unul de celălalt va spori şi legătura voastră emoţională.

Linguriţele faţă în faţă

În poziţia linguriţele, partenerii stau întinşi în pat pe o parte – poziţia seamănă foarte mult cu cea menţionată mai sus, însă există o diferenţă importantă. Ei bine, în această poziţie nu mai stai cu spatele la el, ci cu faţa spre faţa lui şi îţi pui un picior sub el, apoi celălalt deasupra. Poziţia este comodă şi romantică, mai degrabă de dragoste decât de sex. Ar fi nevoie şi de câteva lumânări aprinse, de dragul Sărbătorilor de iarnă.

Doggie-style în picioare

Schimbă clasica poziţie doggie-style astfel: în loc să stai în „patru labe”, stai în picioare, cu ele uşor desfăcute, şi aplecată în faţă. Te poţi sprijini de un scaun sau alt obiect de mobilier pentru un echilibru mai bun. El va sta drept, în spatele tău şi te va ţine de şolduri. Ca să îţi stimuleze punctul G mai bine din această poziţie, te poate trage spre el cu mişcări rapide şi puternice.
Vezi mai multe poziţii pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!