Top 5 cele mai bune poziţii pentru cunnilingus

De Adina Radu, pe
Sex

Cunnilingus, sau termenul pentru sex oral oferit femeii, este unul dintre cele mai plăcute acte sexuale. Dacă mai adaugi la ecuaţie şi câteva poziţii care să-ţi sporească plăcerea, cu siguranţă nu veţi uita experienţa prea curând, nici tu, nici partenerul.

Eşarfa

Aceasta este cea mai bună şi cea mai simplă poziţie pentru cunnilingus. Te întinzi pe spate, cu picioarele îndoite şi urcate pe umerii partenerului tău, care stă întins pe burtă. Puteţi încerca poziţia aceasta şi pe canapea, dar el stă în faţa ta, în genunchi.

Sub capotă

În această poziţie îi dai partenerului tău acces liber la zona ta genitală, dar şi la zona anală. Trebuie doar să stai pe spate şi să-ţi ridici picioarele ca şi cum ai face lumânarea, însă nu trebuie să-ţi ridici şi bazinul. Dacă nu poţi sta mult timp cu picioarele ridicate spre tavan, ţi le poţi ţine la piept cu ajutorul braţelor, în timp ce partenerul tău te satisface.

Drive In

Pentru poziţia aceasta, iubitul tău trebuie să stea pe jos, în fund, uşor aplecat pe spate, iar tu stai in picioare, cu ele desfăcute, deasupra feţei sale. Tu poţi controla presiunea şi zona pe care se concentrează partenerul – mişcându-te în faţă sau în spate.

Sub chiuvetă

Este asemănătoare cu poziţia precedentă, doar că de data aceasta partenerul tău stă întins pe pat, cu capul la marginea patului, iar tu practic te aşezi pe faţa lui. Aşa îţi poate stimuli clitorisul foarte uşor şi în acelaşi timp se poate juca şi cu sfârcurile tale.

Atârnată

Poziţia aceasta este destul de complicată, iar partenerul tău trebuie să aibă putere să te susţină mai mult timp, pentru că el stă în picioare, în timp ce tu stai atârnată de umerii lui, cu capul în jos.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!