Ce înseamnă sexul pentru El?

De Adina Radu, pe
Sex

Există o grămadă de idei preconcepute legate de ceea ce ar crede sau ar simţi bărbaţii legat de relaţii şi sex. Ideile acestea s-au format din lipsa de comunicare şi din frustrările femeilor care nu i-au înţeles. Iată ce înseamnă pentru un bărbat să facă sex.
Sexul este o validare
Ca şi noi, bărbaţii au momente când se îndoiesc de ei înşişi. Au momente când încrederea în sine este scăzută şi se întreabă dacă ceea ce fac este bine pentru partenerele lor, însă de cele mai multe ori ascund aceste sentimente negative de teamă că iubitele nu i-ar mai găsi la fel de atrăgători. Pentru un bărbat, atunci când face sex, autocritica aproape că dispare din sistemul lui.
Sexul este dominanţă
Sexul chiar înseamnă putere pentru un bărbat şi îl face să simtă că deţine controlul asupra situaţiei – dar nu pentru că vrea să fie „şeful” în relaţie, ci pentru că vrea ca partenera lui să fie extaziată de plăcere în timpul actului sexual, iar asta să se întâmple datorită lui.
Diferenţă
Pentru a înţelege un bărbat din punct de vedere sexual trebuie să fii atentă la ceea ce se întâmplă cu el. Ca să îţi dai seam ace înseamnă sexul pentru un bărbat trebuie să ştii cum funcţionează, iar aceste lucruri le afli doar făcând sex cu el. De mai multe ori.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!