6 idei sexy de pus în practică: Jocuri de rol în pat

De Mia, pe Ultimul update Luni, 04 aprilie 2022, 12:13
Sex

Nu e nevoie să cauţi ore întregi pe Internet pentru idei de roluri pe care să le interpretaţi în doi. Trebuie doar să îţi laşi imaginaţia să curgă liberă sau să te inspiri din ideile de mai jos!

Vizita depanatorului

Ţi s-a spart o ţeavă? Cheamă instalatorul! Nu îţi mai merge televizorul? Sună repede un electrician! Tu alegi ce să se… „strice”, iar iubitul tău va juca rolul depanatorului. Puteţi începe cu un flirt evident în timp ce el caută în cutia de unelte şi mai departe.. continuaţi fie cu o reparaţie reală, fie cu teasing până ajungeţi în pat.

Profesorul şi eleva

Este un joc clasic, dar care întotdeauna face preludiul unei partide de amor senzaţionale. Poţi chiar să te îmbraci în eleva obraznică, iar „proful” să te pedepsească pentru comportamentul de la şcoală. În plus, puteţi fi profesor pe rând, cu siguranţă iubitul tău va fi de acord să fie dominat de o doamnă profesoară atât de sexy ca tine!

Robotul ascultător

Unul dintre voi trebuie să joace rolul robotului, cel care ascultă de toate comenzile stăpânului şi nu poate lua decizii de unul singur. Aşadar, „stăpânul” îţi spune ce şi cum să faci, iar tu trebuie să te conformezi. O partidă de excepţie ar fi dacă aţi juca amândoi, pe rând, rolul robotului ascultător.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!