Dragoste şi sex: Cum poţi deveni o iubită şi mai bună

De Adina Radu, pe
Sex

În orice există loc de mai bine – chiar şi în relaţia ta. Oricât de bună ar fi, de ce nu ai vrea să o faci grozavă? Iată câteva sfaturi care te-ar putea ajuta în acest sens:

Punctul lui de vedere

Femeile trebuie să înţeleagă cât de important este contactul sexual pentru bărbaţi, iar pentru ei este destul de greu să adauge şi romantismul într-o relaţie. Aşa că nu te aştepta mereu să fie tandru pe cât vrei, de fiecare dată. În schimb, ca să fie mai atras sexual de tine, îl poţi surprinde cu câte o partidă rapidă atunci când nu se aşteaptă. De exemplu, poţi face asta într-o dimineaţă, înainte de a pleca la serviciu.

Varietatea

Varietatea chiar este condimentul vieţii în general, nu doar al activităţii sexuale. Prin varietate ar trebui să înţelegi nu doar schimbarea poziţiilor sau a locului în care faceţi sex, ci a rutinei cu totul. Încearcă să nu fii previzibilă şi renunţă la aceleaşi mişcări pe care le faci de fiecare dată. Adu-ţi aminte cum a fost când făceaţi sex pentru prima oară şi ce senzaţii aţi experimentat împreună, apoi readu-le în patul vostru.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!