Dragoste: Cum ştii când vrea să facă sex?

De Adina Radu pe
Sex

Cei mai mulţi bărbaţi nu se lasă intimidaţi atunci când vor să le transmită partenerelor lor că vor să facă sex, dar ar prefera femeia să fie cea care iniţiază partida, cu toate că nu îşi doresc asta de fiecare dată. Însă li se pare foarte hot. Iată ce îi dă de gol pe bărbaţi:
Îşi atinge nasul destul de mult
Dacă nu este răcit, aşadar nu îi curge nasul, dar şi-l atinge destul de mult, a putea fi un semn că îşi doreşte să faceţi sex. O cercetare publicată într-un jurnal medical din Marea Britanie a arătat că terminaţiile nervoase din nasul unui bărbat sunt legate de cele din ţesutul erectil.
Are o voce mai groasă
Un alt studiu, efectuat în urmă cu trei ani, a arătat că oamenii, în general, vorbesc cu câteva tonalităţi mai jos atunci când sunt excitaţi.
Sănătate sexuală: Află ce obiceiuri îţi afectează fertilitatea
Te îmbrăţişează
Şi îşi ţine mână pe spatele tău, în zona lombară – cât mai aproape de fund. Specialiştii spun că gestul are o încărcătură sexuală, din moment ce fără să îşi dea seama un bărbat ţine mâna acolo pentru că îi este poftă de sex.
Îşi muşcă buza
Îşi muşcă buza şi îşi mişcă şi capul destul de mult atunci când discută cu tine. Este foarte atent la tine şi în mod inconştient face aceste gesturi, iar experţii susţin că face asta când se simte excitat.

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge