Cum ştii că este bun la pat, înainte să faceţi sex?

De Adina Radu, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:14
Sex

Multe femei se ghidează într-o relaţie după cât de bune sunt partidele de sex. Şi de multe ori fac sex la începutul relaţiei – dacă nu chiar de la prima întâlnire – tocmai pentru că vor să ştie dacă există chimia şi în pat. Dar poţi afla şi altfel daca este bun la pat sau nu. Uite cum:

Te face să te simţi frumoasă

Atunci când faci sex este important să fii relaxată şi să te simţi cât mai bine în pielea ta, ca partida să fie una reuşită. Dacă ştie cum să te facă să te simţi frumoasă în afara dormitorului, cu siguranţă şi în dormitor îţi va fi la fel de bine. Nu este bărbatul care face complimente gratuite, ci te face să te simţi bine doar când se uită la tine.

Este un adevărat domn

Lucrurile mici contează foarte mult. Dacă se poartă ca un gentleman la întâlnirile voastre, atunci nu este genul de bărbat care să vrea doar sex de la tine şi se va purta ca un domn şi între aşternuturi.

Nu se pune mereu pe primul loc

Pentru unii bărbaţi este mai important ca ei să fie cei ascultaţi şi cei satisfăcuţi mai întâi în pat. Dar unul care va sta să te asculte şi care vrea să fie alături de tine în orice situaţie, nici în pat nu se va pune pe el pe primul loc. Relaţia voastră va fi una echilibrată, iar fericirea ta este o prioritate.
Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2