Cum faci sex în trei cu un alt bărbat

De Mia, pe Ultimul update Joi, 28 aprilie 2022, 13:06
Sex

Partidele de sex în trei nu sunt văzute cu ochi buni, însă asta nu înseamnă că nu au loc, fie în cupluri, fie între persoane între care nu există o legătură însă care vor să experimenteze lucruri noi. Ce ar trebui să ştii despre sexul în trei, cu un alt bărbat:

De la fantezie la realitate. Ar trebui să faci sex în trei?


Specialiştii nu recomandă să pui în practică toate fanteziile sexuale pe care le ai, ci trebuie să rămâi cu picioarele pe pământ, legată de realitatea în care trăieşti. Cu toate acestea, o partidă de sex în trei nu este o fantezie nemaiîntâlnită. Aşadar, dacă ai găsit persoanele potrivite, atunci ai toate şansele să îţi îndeplineşti visul erotic.
Pe lângă asta, nu uita că protecţia este la fel de importantă ca în orice altă partidă de sex normală. Foloseşte preservative, iar dacă are loc şi penetrarea anală, ai grijă să nu faci sex vaginal fără ca bărbatul să îşi schimbe măcar prezervativul în prealabil.

Cu ce bărbaţi ar trebui să faci sex în trei

Cu iubitul tău şi un invitat – înainte să aduceţi un alt bărbat în patul vostru, trebuie să discutaţi dinainte dacă nu cumva el se va simţi ameninţat în vreun fel, poate nu este o idee să puneţi deja în aplicare fantezia. Pe de altă parte, dacă iubitul tău îţi sugerează o cunoştinţă, înseamnă că are încredere în acel bărbat şi este în regulă să continuaţi cu partida în trei. Înainte să treceţi la fapte, întâlniţi-vă toţi trei într-un spaţiu neutru ca să vorbiţi despre toate subiectele implicate şi să faceţi un set de reguli.
Cu doi bărbaţi de care nu eşti ataşată emoţional – fie că fac parte din cercul tău de prieteni sau nu, puteţi începe partida doar din pură… inspiraţie. Dacă eşti de părere că te vei simţi mai comod dacă ai face sex cu doi apropiaţi, alege-i cu grijă pentru că relaţia de prietenie vă poate fi afectată pe viitor. Pe de altă parte, dacă e vorba de doi necunoscuţi, există mai multe riscuri, pe lângă cele de boli cu transmitere sexuală şi sarcini nedorite.
Vezi mai multe pe pagina următoare!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!