Sexul în trei: gelozie sau fantezie?

De Stela Moisescu, pe

Multe cupluri se destramă după o partidă de sex în trei. Motivul? Sexul în trei este un joc în care miza e plăcerea fizică, dar vă jucaţi cu sentimentele voastre.

Mai precis, tu ai de trecut peste provocarea de a accepta o alta femeie în patul vostru. Află răspunsul la întrebările care te macină pentru a obţine confortul fizic şi psihic de care ai nevoie…

…înainte

Vreau sex în trei? Vizualizează-l pe iubitul tău în braţele altei femei. Imaginează-ţi că ea îi provoacă lui un orgasm, iar tu eşti de faţă. Ce simţi? Doreşti să intri şi tu în acţiune sau vrei să fugi mâncând pământul?

Cu o prietenă sau cu o necunoscută? Alege o prietenă dacă vrei să te simţi în largul tău în timpul partidei. Ea va înţelege că poţi deveni geloasă foarte uşor şi îţi va acorda ţie mai multă atenţie. Alege o tipă necunoscută dacă vrei să eviţi momentele stânjenitoare de după. Ea va ieşi din vieţile voastre la fel de repede precum a intrat. În cazul unei prietene experienţa s-ar putea să vă îndepărteze.

Ce locaţie aleg? O cameră de hotel vă asigură toate condiţiile de desfăşurare. În plus, vă jucaţi pe un teren neutru. Locuinţele voastre ar fi bine să poarte amintiri doar cu voi doi.

… în timp ce

Cum să interacţionez cu ea? Nu lăsa timiditatea sau raţiunea să stea în calea unei experienţe inedite. Descoperă prin fapte cât de departe eşti dispusă să mergi. Se spune că sărutul unei femei este diferit faţă de cel al unui bărbat. De ce să nu testezi chiar tu această teorie?

Ce fac în momentele pasive? Dacă cei doi se bucură unul de celălalt, nu sta deoparte. Implică-te şi tu în acţiune. Ai grijă însă ca tipa nouă să nu primească toată atenţia. Dacă se intâmplă aşa, pune piciorul în prag, chiar dacă strici atmosfera. Altfel, vei rămâne cu resentimente profunde.

Să le impun nişte limite?
Dacă nu vrei ca cei doi să se sărute, spune-le! Orice reţinere trebuie destăinuită, pentru a nu transforma partida în trei într-un spectacol greu de urmărit.

Consum sau nu alcool? Nu vrei să te trezeşti a doua zi incredibil de mahmură şi… şocată de cele întâmplate. Mai mult, veţi începe să daţi vina unul pe celălalt. Aşadar, foloseşte alcoolul pentru stimulare şi nu pentru a lua decizia în locul tău.

…şi după

Unde doarme ea? Dacă el o invită să doarmă cu voi doi fără să-ţi ceară ţie părerea, înseamnă că i-a plăcut prea mult partida! Micul dejun în trei nu este inclus în ofertă.

Cum se comportă el cu mine? Îţi mulţumeşte pentru experienţă, spune că i-a plăcut să te vadă pe tine într-o astfel de conjuctură şi te reasigură de sentimentele lui? Atunci sunteţi pe drumul cel bun!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro