Dragoste: Convinge-ţi iubitul să îţi facă sex oral!

De Adina Radu, pe
Sex

Sexul oral nu mai este demult un tabu, ci un act la ordinea zilei. Tu nu ai o problemă când vine vorba să-ţi stimulezi iubitul astfel, dar ce faci când el nu plăteşte cu aceeaşi monedă?

Spune-i!

Ar fi frumos dacă iubiţii ne-ar putea citi gândurile, nu-i aşa? Ei bine, unul dintre motivele pentru care el nu a „prestat” aşa cum ai făcut tu pentru el este că nu ştie că-ţi doreşti acest lucru. Nu o lua pe ocolite când îi ceri să-ţi facă sex oral, ci spune-i direct „Acum e rândul meu” sau „Nu vrei să-mi faci şi tu..?”. Bărbaţilor le place să se simtă doriţi, aşa că cererea ta îl va excita mai mult.
Dacă eviţi să fii directă, atunci îi poţi spune că vrei să-ţi sărute fiecare centimetru de piele. Cel mai probabil va prinde aluzia.

Nu eşti sigură pe tine?

Dacă te temi că vaginul tău ar putea avea un miros sau un gust ciudat şi din această cauză eşti nesigură, iubitul tău ar putea simţi nervozitatea ta şi de aceea nici el nu îţi propune ce vrei. În acest caz soluţia este foarte simplă: propune-i să te satisfacă în duş sau imediat după ce ieşi din duş.

Încurajează-l

Poate nu este destul de experimentat şi nu ştie exact ce trebuie să facă acolo jos. Şi aici ai o soluţie uşoară. Încurajează-l, arată-i că e bine ce face şi chiar îi poţi spune ce anume să-ţi facă – doar tu te cunoşti cel mai bine, nu-i aşa?

Încearcă 69

Nu e o idee bună să-ţi ameninţi iubitul că nu îi vei mai face sex oral dacă el nu face asta pentru tine. În schimb, propune-i poziţia 69, astfel amândoi veţi fi satisfăcuţi în acelaşi timp şi nimeni nu se mai simte lăsat pe dinafară. De asemenea, concentrează-te mai mult pe ce faci, nu pe ce ţi se întâmplă şi nu te gândi că este o cursă către linia de finish. Savurează momentul.

Dacă nu merge cu vorba…

Dacă nu eşti confortabilă cu discuţia despre sex oral, atunci nu trebuie neapărat să vorbeşti despre asta, ci să-i arăţi. În timpul preludiului, sugerează-i unde ai vrea să ajungă împingându-i capul – foarte uşor – înspre bazinul tău.

Epilează-te

Poate că nu vrea să îţi facă sex oral din cauza părului. Nimic mai simplu. Ia telefonul şi fă-ţi programare la salonul de cosmetică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!