Cele mai bune poziţii de sex în maşină

De Mia, pe Ultimul update Marți, 08 martie 2022, 14:09
Sex

Nu ştii niciodată când îţi vine cheful de sex, mai ales dacă sunteţi pe drum spre o destinaţie de vacanţă. Aşa că cel mai simplu este să trageţi pe dreapta, într-un loc cât mai ferit, şi să vă faceţi de cap în maşină. Uite ce poziţii sexuale îţi propunem pentru această aventură:

Misionarul

Da, te gândeşti că nu prea ai loc în maşină, mai ales de o poziţie atât de comodă precum misionarul. Ei bine, se poate! Durează un pic până vă găsiţi cea mai comodă poziţie. Întinde-te pe spate, atât cât vă permite bancheta din spate a maşinii, iar el stă deasupra ta.

Tu deasupra pe bancheta din spate

Tot pe bancheta din spate are loc şi această poziţie pentru sex. Mai întâi, trageţi scaunele din faţă cât mai în faţă posibil, ca să aveţi destul loc în spate. Pe urmă, el se aşează în mod normal pe banchetă, iar tu deasupra lui, cu faţa înspre el. Încearcă să nut e mişti prea tare, pentru că spaţiul este mic şi dacă ţi se pune un cârcel, scapi de el mai greu. Dacă aveţi o maşină mai mare, te poţi aşeza invers, cu spatele spre faţa lui (ca un fel de cowgirl inversat).

În braţele lui

O altă poziţie tocmai bună pentru bancheta din spate este cea în care stai în braţele sale, pe o parte. El stă normal pe banchetă, iar tu te aşezi la el în poală. Astfel vă puteţi săruta şi mângâia, el poate ajunge uşor la clitorisul tău, iar tu nu mai eşti în pericol să te trezeşti cu dureri musculare de la poziţia incomodă.
Citeşte continuarea articolului pe pagina următoare!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!