Sex: Cu ce rasă de câine se identifică iubitul tău?

De Adina Radu, pe

Aşa stăpân, aşa patruped, spune vorba aceea. Şi nu este deloc departe de adevăr, dacă iubitul tău este un iubitor de câini şi chiar are unul care să-i ţină companie, animalul poate spune multe despre personalitatea partenerului tău.
Pit Bull Terrier
Băiatul rău din umbră la care toate femeile visează. Este un rebel, face doar ce vrea şi în relaţie cu el te simţi iar ca o adolescentă naivă. El poate fi intimidant, dar ca şi câinele, până nu ajungi să-i cunoşti adevărata personalitate, nu ai de unde să ştii ce ascunde în sufletul său. Un bărbat ca el nu poate fi pus cu uşurinţă cu botul pe labe şi adesea poate fi gelos şi posesiv. Ajută-l să treacă peste nesiguranţa lui şi va fi iubitul perfect.
Golden Retriever
Este genul familist, prietenul tuturor. Se înţelege cu oricine şi ştie cum să-i facă să zâmbească chiar şi pe cei mai supăraţi. Îi plac copiii şi este de încredere. Va veni cu tine peste tot dacă îl înviţi, pentru că este foarte sociabil şi îi place să cunoască oameni noi mereu, mai ales dacă sunt importanţi pentru tine. Cu el poţi începe o familie.
Sex: 5 minciuni pe care le spune orice femeie
Border Collie
Ca şi câinele, este mereu pregătit să îţi stea la dispoziţie. Ştie cum să discute cu tine şi poate fi foarte convingător atunci când vrea ca lucrurile să meargă într-un anumit fel. Pe lângă asta, este un bărbat foarte romantic şi îi place să facă surprize. În schimb şi el aşteaptă de la tine să fii romantică şi să faci gesturi frumoase, chiar dacă nu se pot compara cu ale lui…

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!