Semne că un bărbat este satisfăcut în pat

De Stela Moisescu pe

Cum se manifestă în timpul sexului

Cele mai grăitoare semne ale satisfacţiei sunt cele pe care iubitul ţi le oferă involuntar în timpul sexulului.

Aici fiecare femeie ar trebui să cunoască reacţiile iubitului ei, dar semnele generale că un bărbat se simte excelent în timpul sexului sunt: respiraţia accelerată, înroşirea feţei şi a pieptului, un orgasm încununat cu o ejaculare abundentă şi adormirea subită după actul sexual.

Alte semne că sexul cu tine îl stimulează într-un mod intens se referă la cum interacţionează el cu tine în timpul partidei. Te lasă doar pe tine să te mişti în timpul sexului (mai ales când stai deasupra)? Este pasional şi te strânge  cu forţă? Îţi spune direct ce vrea sau îţi vorbeşte murdar? Îţi spune pe loc când nu îi place ceva, dar acest lucru nu se întâmplă des?

Dacă ai răspuns afirmativ la întrebările de mai sus înseamnă că iubitul tău te doreşte, se manifestă liber în pat cu tine şi îi place modul în care îl tratezi, lucruri care contribuie enorm la satisfacţia lui sexuală.

Pont: Pe lângă atracţia fizică, contează şi tehnica. Dacă vrei să îi provoci senzaţii tari, citeşte despre poziţiile de sex special concepute pentru plăcerea bărbaţilor, despre tehnici de sex oral şi masaj erotic, dar şi despre cum văd bărbaţii partida de sex perfectă.

Cum vorbiţi despre sex

Bărbaţii sunt zgârciţi cu complimentele, dar un bărbat satisfăcut îţi va zice ce îi place în mod deosebit, pentru că vrea să repeţi experienţa.

Pont: O tactică infinit mai bună decât să aştepţi aprecierile lui este discuţia directă. Întreabă-l fără teamă cum i se pare viaţa voastră sexuală. Roagă-l să îţi zică ce anume îi place şi unde e loc de îmbunătăţiri. Poate că va ezita să evidenţieze aspectele mai neplăcute, caz în care îi poţi spune cu convinge că tu apreciezi criticile constructive.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2