Semne că un bărbat este satisfăcut în pat

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 14:38

Faptul că iubitul tău are orgasm de fiecare dată când faceţi sex nu dovedeşte că este cu adevărat satisfăcut. După cum spunea un celebru comediant, este mult mai uşor…
… pentru femei să aducă la orgasm un bărbat, pentru că bărbaţii nu au nevoie de scheme complicate, ci doar de un strop de atenţie…

Deşi au cu uşurinţă orgasm, deci, după standardele feminine, ar trebui să fie satisfăcuţi în aşternut, mulţi bărbaţi se declară nemulţumiţi cu viaţa lor sexuală, motiv pentru care atâţia dintre ei şi înşală.

Cum îţi dai seama că iubitul tău este mulţumit cu ceea ce îi oferi tu în pat, fără să mai aibă nevoie de altceva sau de altcineva?

Iată care sunt semnele care îţi arată cât de satisfăcut este un bărbat în pat!

Cât de des vrea să faceţi sex

Un prim semn al satisfacţiei sale este cât de repede este gata pentru o nouă rundă. Este adevărat că libidoul diferă de la bărbat la bărbat, dar el depinde şi de tentaţia pe care o simte bărbatul respectiv. La începutul relaţiei, când totul este nou, majoritatea lor au iniţiativă şi propun des partidele de sex. Dacă sunteţi de cel puţin şase luni împreună, iar iubitul tău continuă să ia iniţiativa în pat, e clar că ceva îi menţine interesul treaz, în plus faţă de tentaţia noului.

Pont: Nu încerca să îi oferi în fiecare partidă totul. Alternează partidele demenţiale cu cele mai obişnuite. Aşa îl ţii pe jar şi îl motivezi să îşi dea osteneala pentru clipele de plăcere, căci satisfacţia garantată ucide dorinţa.

Cât de des propune ceva nou

Un alt semn al satisfacţiei depinde de frecvenţa cu care aduce sau cere ceva nou în pat. Este o mare diferenţă între cele două. Atunci când aduce din proprie iniţiativă ceva nou, cum ar fi să te sărute pasional pe stradă în toiul nopţii sau să te posede pe masa din bucătărie vorbim de un bărbat extrem de interesat sexual de iubita lui. Totodată, este semn bun dacă face aceste lucruri ocazional, fără să evite acţiunea normală din dormitor.

Un semnal de alarmă este însă cel în care îţi dă de înţeles că tu ar trebui să vii cu ceva nou, fără ca el să ia cumva iniţiativa. Cu alte cuvinte, nu este satisfăcut şi crede că este de datoria ta să repari acest lucru. Iarăşi, nu e semn bun dacă propune foarte des scenarii noi de sex. În cazul în care nu este mai excentric din fire, este posibil să caute un leac al faptului că s-a plictisit.

Pont: Satisfacţie sexuală porneşte în primul rând de la gradul de atracţie dintre voi doi. Caută să faci acele lucruri noi care să sporească atracţia dintre voi, nu doar care să facă sexul mai variat.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!