10 semne că el mimează orgasmul

De Stela Moisescu pe

Nu băga mâna în foc pentru iubitul tău. Orice bărbat poate mima orgasmul într-un moment de „slăbiciune”. Află care sunt motivele ce-i împing să mimeze orgasmul şi care…
… sunt semnele care-i dau de gol în timpul „climaxului”.

Motivele pentru care mimează bărbaţii orgasmul

Ei bine, dacă noi, femeile, ne simţim vinovate şi, din milă, vrem să le gâdilăm orgoliul, în cazul bărbaţilor motivele pentru care mimează orgasmul ţin… tot de orgoliul lor.

Mai toţi bărbaţii consideră o tragedie să nu se înscrie în stereotipul potrivit căruia reprezentanţii sexului tare au mereu chef de sex, ating orgasmul de fiecare dată şi o fac mult mai uşor decât femeile.

Aşa că mimarea orgasmului în cazul lor vine, în principal, în încercarea de a-şi proteja imaginea.

Uneori, ei asociază lipsa orgasmului cu o lipsă de masculinitate. Aşa cum mulţi bărbaţi le văd „frigide” pe femeile care nu ating climaxul, aşa se percep şi pe ei. Prin urmare, decât să pară lipsiţi de virilitate în ochii iubitei, preferă să mimeze orgasmul.

Totodată, unii bărbaţi se pot gândi că femeia se va simţi mai rănită de faptul că el nu a atins orgasmul, având în vedere stereotipurile amintite.

Desigur, printre motivele pentru care mimează bărbaţii orgasmul se numără şi cele cunoscute de femei: dorinţa de a încheia mai repede partida de sex sau de a evita discuţii pe tema „Nu mă consideri suficient de atrăgătoare?”.

Alteori, bărbatul este pur şi simplu extenuat şi simte că ar putea adormi în timpul partidei, aşa că evită acest lucru mimând orgasmul.

Cum poţi prinde un bărbat că mimează orgasmul?

Lipsa lichidului ejaculator este semnul evident, însă bărbaţii au elaborat nişte tehnici de a te convinge că orgasmul lor s-a petrecut.

Următorul semn uşor de depistat este faptul că nu ştie cum să scape mai repede de prezervativ. Îl poţi vedea că se ridică şi se duce repede la baie pentru a arunca „dovada”. Dacă până acum nu era genul de bărbat care se repede sub duş, îl poţi întreba dacă vrea să-l însoţeşti.

Faptul că e fumător şi nu stă să-şi fumeze „ţigara de după”, ci preferă să strângă după el, e un alt semn.

Dacă reuşeşti să-l prinzi şi să remarci că aruncă un prezervativ gol, s-ar putea să-ţi servească replica „A fost un orgasm fără ejaculare”. E posibil, însă şansele unui orgasm fără ejaculare sunt foarte mici.

Iată şi alte semne ceva mai subtile, pe care e bine să le corelezi cu cele de mai sus pentru a fii sigură că iubitul tău mimează orgasmul.

Îşi ascunde faţa în timp ce atinge „climaxul”, deşi el e genul de tip căruia îi place să se uite în ochii tăi în timpul plăcerii supreme.

Are nişte reacţii diferite în timpul „orgasmului”. Poate tremură mai mult sau scoate zgomote mai exagerate, în orice caz reacţia lui pare teatrală faţă de cea obişnuită. Nu începe comparaţiile decât dacă-ţi cunoşti foarte bine iubitul în dormitor, iar testul timpului ţi-a arătat care sunt reacţiile lui obişnuite în timpul orgasmului.

Îţi spune brusc că a avut un orgasm, deşi tu nu-l anticipai aşa de repede. În acest caz intuiţia ta poate fi corectă, caz în care el chiar mai avea ceva drum de parcurs până să ajungă la climax.

Dacă trupul iubitului tău nu s-a încălzit în timpul sexului, respiraţia sa nu a devenit din ce în ce mai sacadată, iar corpul penisului nu s-a încordat şi relaxat precum se întâmplă de obicei poate fi vorba de un orgasm mimat, unul mimat cu stângăcie chiar…

A început partida de sex fiind foarte obosit, îşi menţine cu greu erecţia sau a băut o cantitate considerabilă de alcool înainte. Cele trei semne îţi arată că partenerul tău este ceva mai predispus să mimeze orgasmul.

Ia în calcul şi comportamentul lui după orgasm. Se comportă ca de obicei? Sau după sex pare mai energic şi mai îngrijt, ca şi cum a dat la sapă, fără pic de sudoare? Analizează aspectul fizic şi comportamentul lui, căci în urma unui orgasm arătăm, prin gesturi şi înfăţişare, ceva mai „răvăşiţi”.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro